Index / Eten drinken / Wat betekent Gefermenteerde Mean?

Share This Post

Eten drinken

Wat betekent Gefermenteerde Mean?

Fermentatie is het proces waarbij de vetten, suikers en koolhydraten in iets anders. Het proces is gebruikt om vruchtensap te zetten in wijn, verse groenten, en nog veel meer augurk. Het proces van fermentatie werd gebruikt duizenden jaren geleden, v

Advertisement

Fermentatie is het proces waarbij de vetten, suikers en koolhydraten in iets anders. Het proces is gebruikt om vruchtensap te zetten in wijn, verse groenten, en nog veel meer augurk. Het proces van fermentatie werd gebruikt duizenden jaren geleden, volgens NPR, en het is nog steeds een relevante techniek voor de hedendaagse moderne pantry.

Tijdens de gisting wordt de suiker in een voedsel of drankproduct uitgesplitst toegevoegde gist of bacteriën, zoals het product bij een bepaalde temperatuur wordt gehouden. Bij het maken van wijn, per Eten en drinken, gist wordt toegevoegd aan de huid en het sap van druiven, het omzetten van de suiker aan alcohol en dat resulteert in wijn. Zoals beschreven door de Utah State University's Fun Feiten over Schimmels, wanneer gist wordt toegevoegd aan de ongezuurde broden, de omzetting van suiker in kooldioxide en alcohol verzacht het brood en veroorzaakt het stijgen.

Voordat hedendaagse koeling, gisting toegestaan ​​voedsel op te slaan voorbij hun houdbaarheid. Tegenwoordig kan het worden gebruikt voor dit doel en de versterking van smaak. Fermentatie kan thuis worden gedaan om items, zoals augurken, yoghurt, kaas, zuurkool, kimchi (gefermenteerde kool), en kefir (een gefermenteerde zuivelproducten drank) te produceren. Voorstanders van probiotica beweren dat voedingsmiddelen gefermenteerd met bacteriën bevorderen van een goede gezondheid van de darmen en, volgens de Family Health Guide Harvard Medical School, kan helpen genezen van de ziekte van Crohn en het prikkelbare darm syndroom.

Sandor Ellix Katz, auteur van "The Art of Fermentation," vertelt NPR dat zuurkool is een eenvoudig voedsel geschikt voor beginners om te proberen. Voor een basis zuurkool recept, raadt hij hakken kool, het in een grote kom en licht gezouten het. Knijp de kool om de vloeistof vrij te geven in een aparte container. Druk op de kool hard in een pot te dwingen eventuele luchtbellen, en giet het sap erover en sluit de pot, zodat de kool de smaak van het sap kan absorberen. Na vergadering voor drie tot vijf dagen, moet je zuurkool klaar om te genieten zijn.

Voorafgaand aan het begin, wassen glazen potten, vrij van scheuren, met hete, zeepsop en spoel. Jar tang of pot lifters zal u helpen om de greep van de potten en trek ze door heet water veilig, maar regelmatig roestvrij staal tang zal zo goed werkt. Country Living stelt voor het plaatsen van de schone potten open zijde naar boven in een grote pot of Canner, het vullen van de pot met genoeg water om de potten te dekken, en koken op een hoog vuur gedurende 15 minuten. Zodra ze klaar zijn koken, haal de pan van het vuur en het plaatsen van de deksels en tang in het water tussen de 10 minuten en 1 uur. (De deksels kunnen komen met het steriliseren van instructies;. Als dat zo is, volg hen), omdat terugkoppeling plaatsvindt binnenkant van de pot als voedsel wordt fermenteren, wil je een soort van gewicht boven op het deksel. Per Men's Journal, probeer dan een beitsen gewicht of zelfs een schone rots; Plaats het deksel los op de pot en "burp" dit dagelijks om de inhoud binnen voorkomen exploderen.

Share This Post