Index / Cars / Wat betekenen de kleuren staan ​​voor on a Wire Harness?

Share This Post

Cars

Wat betekenen de kleuren staan ​​voor on a Wire Harness?

Een kabelboom is de verzameling van draden gebruikt voor het aansluiten van het hoofd eenheid van een autoradio naar de luidsprekers, antennes en stroombron. Deze draden zijn kleurcode op basis van hun doel. Head Unit Een stereo hoofdeenheid is het b

AdvertisementEen kabelboom is de verzameling van draden gebruikt voor het aansluiten van het hoofd eenheid van een autoradio naar de luidsprekers, antennes en stroombron. Deze draden zijn kleurcode op basis van hun doel.

Head Unit

Een stereo hoofdeenheid is het bedieningspaneel van het systeem. Het scherm, knoppen, volumeregeling en een cd of cassette-speler (afhankelijk van het model) zijn allemaal deel uit van het hoofdtoestel.

Kleur codering

Voor bedrading en installatiedoeleinden wordt kleurcodering vaak toegepast omdat het proces waarbij draden op hun juiste gebruik vereenvoudigt. Elke draad is een andere kleur afhankelijk van zijn functie, het voorkomen van verwarring of misbruik.

Kleur Betekenis

In een standaard head-unit kabelboom, er zijn 14 kleuren gebruikt. Geel staat voor het geheugen, rood voor switch / accessoire, zwart voor de bodem, oranje / wit voor verlichting, blauw voor de antenne op afstand, blauw / wit voor versterker op afstand, wit voor linker luidspreker (+), wit / zwart voor het linker voorste luidspreker ( -), grijs voor rechter voorste luidspreker (+), grijs / zwart voor rechter voorste luidspreker (-), groen voor de luidspreker linksachter (+), groen / zwart voor de luidspreker linksachter (-), violet voor luidspreker rechtsachter (+ ) en violet / zwart voor luidspreker rechtsachter (-).

Share This Post