Index / Persoonlijke financiën / Wat als de executeur-testamentair niet kan worden vertrouwd to Be Fair?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Wat als de executeur-testamentair niet kan worden vertrouwd to Be Fair?

De probate proces verschilt per staat, maar voor de landgoederen die gaan door het probate proces de uitvoerder van een testament dient een verzoek bij de rechtbank om formele goedkeuring te handelen te krijgen. Alle belanghebbenden aan de boedel moe

Advertisement

De probate proces verschilt per staat, maar voor de landgoederen die gaan door het probate proces de uitvoerder van een testament dient een verzoek bij de rechtbank om formele goedkeuring te handelen te krijgen. Alle belanghebbenden aan de boedel moeten kopieën van het verzoekschrift van de executeur te ontvangen, en hebben de mogelijkheid om formeel bezwaar tegen de benoeming bij de rechtbank.

voordat Afspraak

Als een landgoed begunstigde gelooft dat de executeur niet betrouwbaar is, moet hij bezwaar maken bij de rechtbank zo spoedig mogelijk, bij voorkeur vóór de benoeming van de uitvoerder. Veel advocaten adviseren cliënten niet aan vrienden of familieleden te benoemen als goed executeurs, omdat de meeste mensen niet de juiste expertise om een ​​landgoed te beslechten. Het is gemakkelijk voor familie en vrienden om het niet eens meer dan goed nederzetting, die is waarom het een goed idee om een ​​onafhankelijke executeur benoemd. De meeste rechtbanken executeur niet te benoemen als een landgoed begunstigde objecten. Dit betekent dat als een bezwaar voordoet, de bezwaartermijn begunstigde moet executeur klaar om de afspraak dat alle partijen goed zal instemmen met accepteren.

Uitvoerder reeds benoemde

Als de nalatenschap executeur afspraak is al op zijn plaats door de rechter en een begunstigde niet geloven dat de executeur goed acteren, hij wil overwegen om een ​​raadsman om zijn belangen te beschermen. Een zorgvuldige evaluatie van alle goederen documenten waaronder het testament, het landgoed inventaris en alle juridische landgoed processtukken moeten optreden om de nalatenschap correct wordt afgehandeld. Indien een optreden van de executeur ongepaste of oneerlijk zijn, kan de advocaat meteen petitie van de rechtbank om de uitvoerder verwijderd.

posting Bond

Een oplossing voor een executeur acts zorgen voor de juiste wijze, zonder het verwijderen van de executeur is om de rechter te verzoeken om de uitvoerder na binding hebben. obligatie een executeur's gedraagt ​​zich als een verzekering tegen onfatsoenlijkheid, vastgoed fraude of verduistering, en is op zijn plaats om te zorgen voor de uitvoerder zijn functie uitoefent op een zorgvuldige manier. Zelfs als een testament staat dat er geen binding vereist van de executeur, kan landgoed begunstigden verdacht van de executeur het verzoek van de rechter vereist bond posting.

gevolgen

De begunstigden kunnen executeurs die niet goed een landgoed wil toedienen wegens schending van fiduciaire plicht te klagen, maar het proces kan duur en tijdrovend zijn. Als voorbeeld, na goed dood tabak erfgename Doris Duke's was een waarde van ongeveer $ 1,2 miljard. Ms. hertog benoemde haar vertrouwde butler om te dienen als executeur maar hij onrechtmatig hebben gehandeld en gebruikt vastgoedfondsen voor zijn eigen doeleinden. De bedoeling was om het landgoed te distribueren naar een goed doel en een lange juridische strijd volgde. De zaak vestigde zich uiteindelijk na drie jaar juridische actie met de uitvoerder ontvangt miljoenen dollars opzij te gaan. De juridische afwikkeling opgetreden gewoon om een ​​voortdurende en kostbare juridische strijd te stoppen en om de fondsen te krijgen aan de rechtmatige begunstigden. Dit is een goed voorbeeld waarom de begunstigden van een advocaat moet krijgen en grijpen zo snel mogelijk als er de mogelijkheid dat een landgoed heeft een onbetrouwbare executeur.

Share This Post