Index / wettelijk / Washington State Wetten op de Wills

Share This Post

wettelijk

Washington State Wetten op de Wills

Het maken van een testament in de 21e eeuw is eenvoudiger dan ooit - u kunt formulieren downloaden of kopen zal kits of zullen-het maken van software. Maar elke staat heeft unieke regels en wetten met betrekking tot wat maakt een testament geldig. Al

AdvertisementHet maken van een testament in de 21e eeuw is eenvoudiger dan ooit - u kunt formulieren downloaden of kopen zal kits of zullen-het maken van software. Maar elke staat heeft unieke regels en wetten met betrekking tot wat maakt een testament geldig. Als de wil je te maken is niet geldig is, zal de rechter niet accepteren voor probate na uw overlijden. Washington wetten worden gecompliceerd door het feit dat het een gemeenschap van goederen staat, dus als je getrouwd bent, kunt u overwegen te praten met een advocaat eerste om precies te bepalen wat woning die u hebt het recht om weg te geven in uw testament.

Plaatsing van gemeenschap van goederen

Gemeenschap van goederen is zo ongeveer alles wat u en uw echtgenoot te verwerven na de datum van uw huwelijk. Het bevat geen geschenken of erfenissen die speciaal voor u, zelfs als u getrouwd bent op het moment dat u ze ontvangt. Onder Washington wet, je bent alleen toegestaan ​​om de helft van uw gemeenschap van goederen in uw testament na te laten. De andere helft behoort tot uw echtgenoot. De wet legt geen beperkingen op uw afzonderlijke eigendom, zoals giften, nalatenschappen of dingen die je in handen voordat je getrouwd. U kunt deze activa te geven aan iemand die u kiest.

zal Eisen

Je moet gezond van geest zijn en ten minste 18 jaar oud zijn om een ​​testament te maken in Washington. Om gezond van geest betekent dat je weet dat je het maken van een testament bent, begrijp je je relatie met die u uw woning geven aan, en je weet wat je bezit om weg te geven. U zult twee getuigen die moet u kijken uw wil ondertekenen nodig hebben en dan moeten ze ondertekenen in uw aanwezigheid. Als u niet in staat bent het ondertekenen, Washington wet laat iemand anders het voor je doen. Hij moet schrijven op de wil dat hij dat deed omdat je hem vroeg en hij moet ondertekenen onder deze notatie. Uw andere keuze is om een ​​merk te maken naast de handtekening schrijft hij voor u. De rechter zal accepteren als bewijs dat je wilde hem om te tekenen voor jou. Als uw zal maakt giften aan één of beide getuigen, zult u een andere getuige in aanvulling op die persoon nodig hebben. Anders kan de getuige die staat te erven van u krijgt alleen wat ze zou hebben gekregen van uw nalatenschap door de wet als u was gestorven zonder een testament.

Self-Proving beëdigde verklaringen

Uw wil hoeft niet te worden gelegaliseerd, maar als je wilt om dingen makkelijker voor uw getuigen te maken na uw overlijden, kan je ze ondertekenen een self-bewijzen verklaring. Dit document moet worden notariële. Het bevestigt dat ze keken u uw wil ondertekenen. Indien de uitvoerder van uw nalatenschap bestanden de verklaring samen met uw wil, zal uw getuigen niet te verschijnen in de rechtbank te getuigen dat ze zag je het document te ondertekenen.

Andere soorten van Wills

Sommige staten accepteren hartstilstand, handgeschreven testamenten, genaamd holografische testamenten. Washington niet zoals testamenten erkennen, maar de orale testamenten, genaamd mondeling testamenten, zijn toegestaan ​​onder bepaalde smalle omstandigheden. U kunt deze optie alleen gebruiken gedurende de tijd van uw laatste ziekte of als u te dienen in het leger of de Merchant Marine. U kunt maximaal nalaten tot $ 1.000 in persoonlijke bezittingen op deze manier, maar u kunt vastgoed niet overdragen. Twee mensen moeten horen spreken de voorwaarden van uw wil en ze moeten je woorden aan het schrijven binnen zes maanden te plegen en het document voor te leggen aan de rechtbank.

Washington Will Repositories

Wanneer u uw wil voltooien, sommige provincies Washington toestaan ​​om het te plaatsen bij de rechtbank in bewaring, hoewel dit niet nodig is. Je kan het krijgen terug elk gewenst moment door het verstrekken van de griffier met een bewijs van ID. Als u iemand een volmacht geven en ze willen de wil terug voor je krijgt, moeten ze naar de rechter om toestemming eerste petitie en krijg een bestelling waardoor het. Anders moet je executeur alleen een gewaarmerkte kopie van uw overlijdensakte naar het hof te nemen op het moment van uw overlijden te halen en open het probate proces.

Share This Post