Index / Bedrijf / Wanneer wordt een Series 7-licentie verlopen?

Share This Post

Bedrijf

Wanneer wordt een Series 7-licentie verlopen?

Een Series 7 licentie kunt u trades plaatsen namens uw cliënten van makelaars. Je kan niet werken als makelaar zonder. Een erkend bedrijf financiële diensten of zelfregulerende organisatie (SRO) moet sponsoren om de Series 7 examen af ​​te leggen. Al

AdvertisementEen Series 7 licentie kunt u trades plaatsen namens uw cliënten van makelaars. Je kan niet werken als makelaar zonder. Een erkend bedrijf financiële diensten of zelfregulerende organisatie (SRO) moet sponsoren om de Series 7 examen af ​​te leggen. Als je eenmaal een erkende makelaar te worden, hoeft u niet om het examen opnieuw te nemen. Echter, als beëindigd, heb je twee jaar om werk te vinden bij een ander bedrijf.

Series 7 Exam

De Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) beheert de Series 7 examen, dat is de belangrijkste vergunning vereist voor personen die werk zoeken als effectenmakelaars. De licentie kunt u transacties van verschillende types plaatsen namens de cliënten van makelaars. Bovendien, het passeren van de Series 7 examen kunt u andere examens worden aangeboden door FINRA nemen. Het examen bestaat uit 260 vragen in twee delen, die elk drie uur lang.

sponsoring

Je kunt niet zomaar de vergoeding betalen aan de Series 7 examen af ​​te leggen. Een financiële onderneming die is een lid van FINRA of een SRO moet sponsoren om de Series 7 examen af ​​te leggen. Typisch, de firma die u sponsort is uw werkgever. Zodra je het examen afleggen, en zijn een erkende makelaar, de Series 7-licentie reist met je mee. Met andere woorden, de licentie is goed, terwijl u werkt binnen de industrie. Daarom, als je er een bedrijf te verlaten om te werken voor een ander, het rijbewijs nog geldig is.

Tijdslimiet

Uw Series 7 licentie is geldig voor twee jaar na beëindiging. Binnen die twee jaar, als je geen werk met een financieel bedrijf dat is een lid van FINRA of een SRO, de Series 7 licentie verloopt vinden. Mocht u werk vinden binnen de periode van twee jaar, de nieuwe onderneming meldt FINRA op uw rekening.

andere Examens

De Series 7 examen kunt u vele andere examens worden aangeboden door FINRA nemen. Bijvoorbeeld, de Series 63-examen die meestal de Series 7-licentie begeleidt kunt u orders voor bedrijfsobligaties en aandelen vragen.

Share This Post