Index / Gezondheid / Wanneer wordt een CPR certificering Verlopen?

Share This Post

Gezondheid

Wanneer wordt een CPR certificering Verlopen?

Reanimatie (CPR) trainingen zijn bedoeld om mensen die willen basic life support leren tegemoet te komen. Verstrijken van CPR certificaten is gebaseerd op de locatie en organisatie waarvan het certificaat wordt verkregen. Ideaal Gebruikers Iedereen d

AdvertisementReanimatie (CPR) trainingen zijn bedoeld om mensen die willen basic life support leren tegemoet te komen. Verstrijken van CPR certificaten is gebaseerd op de locatie en organisatie waarvan het certificaat wordt verkregen.

Ideaal Gebruikers

Iedereen die worden voorbereid op een noodsituatie moet een reanimatietraining certificaat te verwerven. Professionals in de gezondheid gerelateerde terreinen, atletische coaches, strandwachten en verzorgers voor ouderen of kinderen zouden vooral profiteren van de veiligheid van een CPR certificering.

Klassen

CPR certificering cursussen worden vaak gevonden in combinatie met de eerste cursussen hulp. Vaak kan gratis CPR lessen zijn te vinden op de lokale zorginstellingen of online cursussen kunnen worden genomen voor een vergoeding. De aanvaarde normen voor gevestigde CPR certificering wordt door de American Heart Association en het Amerikaanse Rode Kruis te stellen.

vervaltijd

CPR certificaten meestal verlopen ergens na één of twee jaar. Het Amerikaanse Rode Kruis en al zijn nationale hoofdstukken erkennen alle CPR certificaten geldig voor maximaal één jaar vanaf de datum van beëindigen van de cursus of drie jaar voor de eerste opleidingssteun. Hoewel het Amerikaanse Rode Kruis heeft dit nationale norm, sommige staten hebben verschillende vervaldatum periodes voor hun CPR certificaten. De vervaldatum staat vermeld op het certificaat en CPR-kaart van een individu.

Share This Post