Index / Tuin / Wanneer moet bezuinigen Brown-Eyed Susans

Share This Post

Tuin

Wanneer moet bezuinigen Brown-Eyed Susans

Brown-eyed Susans zijn licht bruine en gele bloemen die groeien in meer dan 36 duim lang. Ook wel bekend als Black-eyed Susans of Common zwart-eyed Susan, volgens de Lady Bird Johnson Wildflower Center, de Rudbeckia hirta - wetenschappelijke naam van

AdvertisementBrown-eyed Susans zijn licht bruine en gele bloemen die groeien in meer dan 36 duim lang. Ook wel bekend als Black-eyed Susans of Common zwart-eyed Susan, volgens de Lady Bird Johnson Wildflower Center, de Rudbeckia hirta - wetenschappelijke naam van de plant - bevat smalle gele bloemblaadjes met een donker gekleurd, rond het centrum. Weten wanneer om te bezuinigen op de bloem is essentieel voor de gezondheid van de planeet en het handhaven van een mooie tuin.

Waar ze groeien

Brown-eyed Susans zijn een zeer flexibel bloem. De grond voedingsstoffen voor de plant zijn erg basic, waardoor ze te ontkiemen in alle regio's van de VS U kunt vaak spotten bruin-eyed Susans in de wijk tuinen, langs Middenberm op de snelweg, in de open velden en in de bossen.

Wachten om te snoeien

Snoeien back brown-eyed Susans is niet altijd noodzakelijk. Gezonde planten kunnen groeien en zult op hun eigen zonder zorgen van de schade aan de verdere groei. Aged brown-eyed Susans, met hun brede bloemen en een lange, droge bloemblaadjes, bieden bescherming van de bodem tegen het ijs en de sneeuw. Vogels en andere wilde dieren kunnen ook voeden van oude brown-eyed Susans tijdens de koude maanden.

snoeien

Bezuinigen de bruin-eyed Susan kan ook een noodzaak. Een beschadigde of zieke plant wordt vaak geplaagd door een echte meeldauw, volgens de Purdue University Extension. De schimmel kan zich verspreiden naar het nabijgelegen bloemen en planten. Het voeden van insecten die de bruin-Eyed Susan hunkeren, zoals de asperges kever, kan ook een onwelkome toevoeging aan uw tuin.

timing

Bezuinigen brown-eyed Susans in oktober en november. Knippen van de planten aan de stam met een paar van de hand snoeiers, twee duim van de bodem, is een ideale snoeien techniek om een ​​gezonde groei voor het volgende seizoen te verzekeren. Zodra de zaden in het midden van de bloem bruin en droog, de plant kan worden verwijderd. U kunt ook wachten tot na de eerste één of twee vorst van het seizoen om de plant te verwijderen.

Share This Post