Index / Bedrijf / Wanneer gaan LLC federale belastingen Due?

Share This Post

Bedrijf

Wanneer gaan LLC federale belastingen Due?

Als u een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (LLC), de vervaldatum voor uw bedrijf federale inkomstenbelasting werken is afhankelijk van de manier waarop de IRS herkent uw LLC. Als je niet een verkiezing met de IRS te hebben uw LLC in een sp

Advertisement

Als u een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (LLC), de vervaldatum voor uw bedrijf federale inkomstenbelasting werken is afhankelijk van de manier waarop de IRS herkent uw LLC. Als je niet een verkiezing met de IRS te hebben uw LLC in een speciale manier behandeld te maken, de IRS behandelt uw bedrijf als een buiten beschouwing gelaten entiteit. De vervaldatum voor genegeerd entiteiten is anders dan de vervaldatum voor LLCs die ervoor kiezen als bedrijven te worden behandeld.

Single Lid LLC

Als u het enige lid van uw LLC bent en je hebt niet een verkiezing als een bedrijf te worden behandeld gemaakt, standaard, uw bedrijf is een eenmanszaak. U moet uw zakelijke inkomsten en uitgaven op schema C, Winst of verlies van Business te melden, en bevestig de schema om uw 1.040 individuele aangifte inkomstenbelasting. Uw rendement is verschuldigd op 15 april.

Twee of meer leden

Als uw LLC heeft twee of meer leden en je hebt niet een verkiezing als een andere dan de standaard indeling entiteit worden behandeld gemaakt, wordt u beschouwd als een partnerschap voor de federale fiscale doeleinden. U moet IRS Form 1065, VS Terugkeer van partnerschap Inkomen bestand. De vervaldatum voor de terugkeer is 15 april.

Verkozen Corporation LLC

Als u ervoor kiest uw LLC te hebben behandeld als een C of S Corporation voor de federale doeleinden, uw bedrijf aangifte inkomstenbelasting over het algemeen door op 15 maart van elk jaar. Als u een verkiezing van een C Corporation zijn gemaakt, moet u IRS-formulier 1120 in te dienen, US Corporation aangifte inkomstenbelasting; als je een verkiezing als een S Corporation behandeld te worden gemaakt, moet je bestand IRS-formulier 1120s, US aangifte inkomstenbelasting voor een S Corporation.

payroll Belastingen

Naast LLC inkomstenbelasting, als uw bedrijf huurt werknemers, heb je payroll statiegeld en individuele terugname registratie-eisen. De IRS vereist dat de meeste werkgevers om de maandelijkse stortingen te doen op de 15e van elke maand aan belastingen ingehouden van de werknemers in de vorige maand te dekken. Je moet ook met elkaar te verzoenen uw stortingen door het indienen van Form 941, werkgeversverklaring driemaandelijkse aangifte, aan het eind van elk kwartaal. Retouren zijn verschuldigd op de laatste dag van de maand die volgt op het einde van een kwartaal. Bijvoorbeeld, het eerste kwartaal eindigt op 31 maart, zodat uw eerste kwartaal Form 941 is verschuldigd op 30 april Als je al je maandelijkse stortingen op tijd te maken, moet je niet loonheffing verschuldigd wanneer u uw aangifte.

Share This Post