Index / Tuin / Wanneer Are Kool Rozen in Season?

Share This Post

Tuin

Wanneer Are Kool Rozen in Season?

In huis tuinieren, de bloeiende seizoen voor kool rozen varieert per klimaat en zelfs van jaar tot jaar. Ze bloeien in het algemeen april tot mei of juni. Ze zijn een "oude roos" en over het algemeen bloeien slechts eenmaal per seizoen. Kool roz

AdvertisementIn huis tuinieren, de bloeiende seizoen voor kool rozen varieert per klimaat en zelfs van jaar tot jaar. Ze bloeien in het algemeen april tot mei of juni. Ze zijn een "oude roos" en over het algemeen bloeien slechts eenmaal per seizoen. Kool rozen (Rosa centifolia) groeien in Amerikaanse ministerie van Landbouw zones 4a tot 9b. Bloemisten overwegen kool rozen in het seizoen van de lente tot de vroege herfst. Het is bijzonder nuttig voor het seizoen voor kool rozen weten bij de planning van bloemen voor een bruiloft of andere speciale gebeurtenis.

Cabbage Rose Timing Issues

De exacte bloeiperiode voor kool rozen varieert. Hoewel ze over het algemeen bloeien in het voorjaar, op sommige locaties zijn ze meestal piek in de zomer. De bloeiperiode kan sterk variƫren van jaar tot jaar als gevolg van het klimaat factoren, zelfs als ze verzorgd door professionele tuinders. Voor het bestellen van speciale-event bloemen, de vrij lange bloeiseizoen van bloemist koolrozen maakt ze een relatieve koopje. Ze zijn nog steeds in het seizoen als de lente bloemen zijn op een premie. Deze rozen hebben een sterke geur; voorkomen dat ze te gebruiken als tafel bloemen als een van uw gasten zijn gevoelig voor bloemen geuren.

Cabbage Rose Kenmerken

Kool rozen, ook wel Provence rozen, produceren een overvloed aan bloemblaadjes. De struiken groeien tot 48 inches lang en moeten uit elkaar worden gespreid 36 tot 48 inch. Ze groeien doornige stokken, en het gewicht van hun bloemen zorgt ervoor dat de stokken naar buiten buigen, zodat waardoor ze voldoende ruimte vermindert het risico van gekneusd bloei. Ze vereisen de volle zon om hun best te presteren en de voorkeur aan een bodem pH van 6,1 tot 7,5. Ze water diep diepe wortelontwikkeling en gezonde groei te stimuleren. Regelmatig water helpt hen hun best presteren.

Voeding voor Blooms

Gezonde kool rozenstruiken zet een overvloed van uitzonderlijk grote roze bloemen voort. Bemesten kool rozen met meststof ontwikkeld voor rozen, meestal aangeduid als steeg meststof. Water de rozen de dag voor bemesting om het risico van verbranding de rozenstruiken verminderen. Breng de meststof maandelijkse wanneer de temperaturen zijn dan minstens 55 graden Fahrenheit, het algemeen april.-augustus.. Beweeg de mulch en strooi er 3/4 kop meststoffen in korrelvorm rond het infuus lijn - de omtrek van de groei van de struiken. Rake de meststof lichtjes in de bodem met uw vingertoppen. Water de rozen weer. Stop het voeden van hen medio augustus om hen voor te bereiden op winterrust.

Snoeien voor Blooms

Kool rozen bloeien op hout van het voorgaande jaar. Snoei ze aan het einde van hun bloei seizoen, meestal in de zomer, afhankelijk van de lokale omstandigheden. Schone snoeischaar huishoudelijk desinfecterend tussen bosjes het risico van overdracht van eventuele plagen of ziekten te verlagen. Snoeien korte stokken met ongeveer 2 inch, en sneed een derde van de lengte van de lange stokken. Snoeien off alle dode, vervormd of zwak stokken. De ketting op het gezonde gedeelte van het riet, een inch onder het getroffen gebied.

Share This Post