Index / tech / Waarom wordt mijn Session Expire Zo snel als ik op Yahoo Mail?

Share This Post

tech

Waarom wordt mijn Session Expire Zo snel als ik op Yahoo Mail?

Miljoenen mensen in contact te blijven met vrienden en familie van overal in de wereld met behulp van Yahoo Mail. Ze zelden eventuele problemen in de bediening van de web-based e-mailprogramma tegenkomen. Echter, sommige gebruikers klagen hun sessies

AdvertisementMiljoenen mensen in contact te blijven met vrienden en familie van overal in de wereld met behulp van Yahoo Mail. Ze zelden eventuele problemen in de bediening van de web-based e-mailprogramma tegenkomen. Echter, sommige gebruikers klagen hun sessies verlopen onverwacht. Het systeem logt gebruikers automatisch wanneer een door de gebruiker ingestelde tijd is verstreken. Dit is vooral lastig als je in een haast om te lezen of te schrijven e-mail. Leer hoe u het verstrijken tijd om te bepalen hoe snel uw Yahoo Mail sessies verlopen wijzigen.

Doel

Sommige mensen toegang tot computers in openbare plaatsen of een computer deelt met collega's of leden van hun gezin. Hierdoor ontstaat een veiligheidsrisico. Als u de computer tijdelijk verlaten zonder uit te loggen van uw e-mailaccount, kan iemand anders mee te gaan en uw e-mail. Om dit risico te verminderen, Yahoo wijst sessie expiratie tijden.

expiratie Process

Als u probeert een e-mail op te slaan na een sessie verloopt, het systeem neemt u mee terug naar de Yahoo Mail log-in pagina, waar je opnieuw moet inloggen om terug te keren naar uw e-mailaccount. Gelukkig, wordt uw werk opgeslagen wanneer de sessie verloopt. Het proces is nog steeds een gedoe als je in een haast of chatten met een vriend tijdens het controleren van uw e-mail.

opties

Volgens Yahoo, de standaard sessie tijd is acht uur, waarna u bent aangemeld bij uw account. Echter, een acht uur durende sessie lengte niet veel zekerheid als je een computer deelt of het gebruik van toegang van het publiek, dus je kunt verschillende, kortere tijden toewijzen voor uw e-mailaccount. In uw Yahoo-account, kunt u de tijd om uw eigen voorkeuren aan te passen. Beschikbare sessie tijden zijn zo kort 15 minuten. Als u een 15-minuten durende sessie tijd hebben gekozen op een bepaald punt in het verleden, je e-sessies verlopen snel.

Veranderende Session Times

Vanuit de Yahoo homepage, klik op "Aanmelden". Toegang tot uw account. Plaats de muisaanwijzer op uw naam nadat u zich aanmeldt. Kies de optie 'Account Info ". Om veiligheidsredenen, moet u uw wachtwoord nog een keer in te voeren op de volgende pagina. Yahoo verandert de navigatie in zijn lid rekeningen van tijd tot tijd, maar op het moment van publicatie, vindt u een link "Change Sign-In Settings" te zien. Toegang die sectie van uw voorkeur sessie te selecteren. Kies een langere periode dan 15 minuten.

meerdere accounts

U kunt meer dan één account en e-mailadres te hebben. Als u toegang tot een Yahoo-account terwijl u al aangemeld met een ander account, het systeem automatisch beëindigd de sessie van de eerste account die u geopend. Dit gebeurt ongeacht uw gekozen vervaltijd op die eerste account. Wilt u meer dan één account te gebruiken en te voorkomen dat dit probleem, afmaken wat je doet met één account en vervolgens uit te loggen en toegang te krijgen tot de andere account.

Share This Post