Index / Huis / Waarom wordt mijn LG Tromm Washer Heeft u een muffe geur?

Share This Post

Huis

Waarom wordt mijn LG Tromm Washer Heeft u een muffe geur?

Het is eerder onaangenaam als het apparaat zeer aangewezen om uw kleding schoon ruikt niet schoon. Een veel voorkomend probleem voor de front-loading wasmachines is meeldauw, zoals de goed afgesloten deur houdt vocht opgesloten in na je kleren klaar

AdvertisementHet is eerder onaangenaam als het apparaat zeer aangewezen om uw kleding schoon ruikt niet schoon. Een veel voorkomend probleem voor de front-loading wasmachines is meeldauw, zoals de goed afgesloten deur houdt vocht opgesloten in na je kleren klaar te wassen. Als uw LG Tromm wasmachine ruikt muf, er is meer dan een goede kans dat je een schimmel probleem te kampen met te hebben.

Elimineer de Meeldauw

Meeldauw is een blauw-groene, slijmerige substantie die slechte geuren en kan mogelijk schadelijk voor de gezondheid van de luchtwegen zijn. Vaak gevangen in het zegel dat uw wasmachine kozijnen, zal het moeten worden verwijderd als je te ontdoen van de onaangename geur. Meng een poedervormig wasmiddel - was- of afwasmachine zeep - in warm water en schrob het zegel van de deur met een zachte borstel gedoopt in de zeepsop. Gebruik een spons gedrenkt in het water en zeep te vegen van de binnenkant van de wasmachine.

Maak de Washer

Schakel de wasmachine en laat het uit te voeren door middel van een volledige cyclus met warm water en 2 kopjes bleekwater te ontsmetten. Open de deur zodra de cyclus klaar is en te zien hoe het ruikt. Als het nog steeds niet schoon ruiken, herhaal dit proces. Open de deur zodra het klaar is en de geur is gegaan om deze te luchten.

Het schoonmaken Andere probleemgebieden

Als de muffe geur is persistent, misschien is het verbergen van ergens anders in plaats van binnen de deur. Verwijder het achterpaneel en trek de slangen die het warm en koud water naar de wasmachine. Als u vragen heeft over hoe het achterpaneel te verwijderen, raadpleegt u de handleiding. Zorg ervoor dat de wasmachine is aangesloten eerste. Gebruik een natte / droge vac om alle vuil uit de leidingen te reinigen voordat ze opnieuw aan te sluiten en het zetten van het paneel weer aan. Ren de ring door middel van een cyclus met warm water te spoelen uit de slangen.

het voorkomen

Gebruik alleen de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel per lading, volgens de instructies van de fabrikant. Extra zeep zal een opbouw veroorzaken en kan leiden tot schimmelvorming de accumulatie zeep mengt met bacteriƫn. In tussen ladingen, de deur open en laat de frisse lucht in te krijgen. Dit zal helpen om te drogen het overtollige vocht dat anders in de wasmachine zouden zitten en wordt stagneert.

Share This Post