Index / Tuin / Waarom wordt mijn Craftsman Mower Stop Running?

Share This Post

Tuin

Waarom wordt mijn Craftsman Mower Stop Running?

Of het nu oud of nieuw, op een bepaald punt, kan een Craftsman maaier stoppen. Dit kan voor uiteenlopende redenen, en het vinden van een defecte onderdeel kan dizzyingly complex vinden. Echter, met de nadruk op de hoofdmotor ruimten - brandstof, luch

Advertisement

Of het nu oud of nieuw, op een bepaald punt, kan een Craftsman maaier stoppen. Dit kan voor uiteenlopende redenen, en het vinden van een defecte onderdeel kan dizzyingly complex vinden. Echter, met de nadruk op de hoofdmotor ruimten - brandstof, lucht, vonk en compressie - zal helpen beperken de redenen waarom de maaier gestopt.

Fuel Problemen

Fuel problemen komen regelmatig voor in veel gasmotoren, met inbegrip van een Craftsman grasmaaier. Bad, of oude brandstof achter een kleverige borg, gommen van de brandstoftank, brandstoffilter, brandstof slangen en in de gevoelige carburateur. De meeste lopende problemen voordoen als gevolg van beperkingen levering van brandstof, dus het is verstandig om hier te beginnen. Dump elk gas ouder dan twee weken en te controleren en reinigen van de brandstoftank. Vervang het brandstoffilter en de brandstofslangen. Laat moeilijker carburatorafstellingen, reiniging en onderhoud over aan een professional.

Air Problemen

Air problemen zullen een Craftsman maaier stoppen draait goed, uiteindelijk sluiten het af wanneer de motor verslikt. The Craftsman maaier maakt gebruik van lucht voor de brandstof en de motor koel te houden. Oververhitting en air-flow beperkingen kan er motorschade ontstaan. Neem het luchtfilter foam pad en te vervangen. Veeg alles rond het luchtfilter en in de doos luchtfilter. Open de uitlaatdemper en verwijder de vonkenvanger scherm om het te reinigen met een staalborstel.

Spark Problemen

Zonder een hoog-voltage vonk, zal geen bedrag van brandstof en lucht te ontsteken. Deze vonk moet ook de juiste timing te ontladen net als de brandstof de verbrandingskamer bereikt. Bougies krijgt vervuild met koolstof, gebogen worden of afgerond en niet meer goed vlam. Vervang de bougie elk jaar, bij voorkeur aan het begin van het seizoen, en controleer regelmatig gedurende het seizoen. Laat alle andere ontstekingssysteem reparaties aan een professional als het dodelijke hoeveelheden spanning bevat.

compressie Problemen

Voor alles om te werken in sync op de Ambachtsman grasmaaier, is genoeg compressie nodig is om alles door te drukken en houdt het allemaal in beweging. Zonder compressie, zal de brandstof niet bereikt de benzinetank en de motor zal sterven. Compressie problemen ontstaan ​​wanneer een lek in de motor veroorzaakt een overmaat lucht of een overmaat van compressie. Ook vertrekken compressie problemen om een ​​professionele voor reparatie.

Share This Post