Index / Gezondheid / Waarom Swish Zout Water Na het trekken van tanden?

Share This Post

Gezondheid

Waarom Swish Zout Water Na het trekken van tanden?

Het kan nodig zijn voor uw tandarts om een ​​tand te trekken wanneer de tand te zwaar is beschadigd, hetzij door ziekte of letsel. Extractie wordt ook geïndiceerd voor de getroffen tand. Zwiepende zout water na een extractie kan u helpen genezen. Waa

AdvertisementHet kan nodig zijn voor uw tandarts om een ​​tand te trekken wanneer de tand te zwaar is beschadigd, hetzij door ziekte of letsel. Extractie wordt ook geïndiceerd voor de getroffen tand. Zwiepende zout water na een extractie kan u helpen genezen.

Waarom Salt Water?

Zout water, vooral wanneer gemaakt met zeezout, heeft de macht om voorzichtig te reinigen van de wond. Het helpt krimpen weefsels te helpen bij het genezingsproces. Regelmatige mondwater, zelfs degenen zonder alcohol, zijn te hard. Maak een zout water spoeling door het toevoegen van 1/2 theelepel. zout van een 4 oz. glas warm water. Spoel voorzichtig.

Zorgen voor uw Extraction Site

Nadat u een tand hebben zich teruggetrokken, heb je een gat in je tandvlees die naar beneden strekt zich uit in uw kaakbot. In een gezonde persoon, het bot en weefsel uiteindelijk in te vullen. In de tussentijd moet je zorgen voor jezelf en de winplaats. Het wordt aanbevolen dat u spoelen met zout water drie keer per dag voor meerdere dagen. Daarnaast houd je niveau van activiteit bij een minimum, zodat u niet uw bloeddruk te verhogen en de wond overmatig bloeden veroorzaken. Zacht voedsel worden aanbevolen, maar drinken door een rietje is niet, omdat het de druk op de site creëert.

overwegingen

Sommige tand extracties zijn relatief eenvoudig, terwijl andere gevallen zijn meer traumatisch. Uw leeftijd, tandheelkundige gezondheid, en de algehele gezondheid zal zijn belangrijke overwegingen in het verzorgen van jezelf en de winplaats na de extractie. Zorg ervoor dat u de instructies van uw tandarts te volgen. De meeste zullen in staat zijn om u schriftelijke instructies naar huis te nemen en volg geven. Bijna alle tandartsen adviseren het gebruik van een zout water spoelen.

Share This Post