Index / tech / Waarom is mijn muis Opening Dingen Toen ik enkele klik in Windows Vista?

Share This Post

tech

Waarom is mijn muis Opening Dingen Toen ik enkele klik in Windows Vista?

Als uw muiscursor te dubbelklikken met een enkele klik, zijn er verschillende mogelijke oorzaken. Afhankelijk van of u hebt gemaakt eventuele recente wijzigingen in de computer, kan deze oorzaken variëren van een wijziging in de configuratie in Vista

AdvertisementAls uw muiscursor te dubbelklikken met een enkele klik, zijn er verschillende mogelijke oorzaken. Afhankelijk van of u hebt gemaakt eventuele recente wijzigingen in de computer, kan deze oorzaken variëren van een wijziging in de configuratie in Vista om problemen met uw muis driver.

Eigenschappen voor muis

Een mogelijke oorzaak is een verkeerde instelling in de opties "Mouse Properties". Om te controleren, drukt u op de knop "Start" en typ "Mouse" in het zoekvak. Selecteer de "Mouse" of "Microsoft Mouse" optie in de lijst. In het tabblad "Buttons", controleer dan of de optie 'Left Button "is niet ingesteld op" Double Click. " Als het is, veranderen in "Klik op" en vervolgens op "Apply" en "OK" om het terug naar normaal te veranderen.

Eigenschappen folder

Een andere mogelijkheid is dat het bestand browser opties zijn ingesteld om mappen te openen op een enkele klik. Druk op de "Start" knop en type "Vormgeving en persoonlijke instellingen" in het zoekvak. Selecteer de "Vormgeving en persoonlijke instellingen" optie in de lijst. Klik op 'Mapopties. " Selecteer het tabblad 'Algemeen' en controleer of de "Dubbelklik op om een ​​item te openen" optie is geselecteerd. Zo niet, selecteer het en klik vervolgens op "Apply" en "OK" om het terug naar normaal te veranderen.

Mouse Drivers

Een laatste mogelijke oorzaak kan zijn van de muis drivers. Een driver is de software die wordt gebruikt om een ​​stuk van computer hardware te beheren. Als de drivers niet goed functioneren, kan het zijn, waardoor de muis te dubbelklikken in plaats van een enkele klik.

U kunt proberen het opnieuw installeren van de muis bestuurders door druk op de knop "Start" en vervolgens te typen "Add or Remove Programs" in het zoekvak. Selecteer de 'Add or Remove Programs "optie in de lijst. Selecteer "Microsoft Intellipoint" uit de lijst, klikt u op "Change" en vervolgens op "Verwijderen" om de muis drivers te verwijderen.

Tot slot, downloaden en uitvoeren van de Microsoft Intellipoint installer vanaf de website van Microsoft om uw muis drivers opnieuw te installeren. Een link naar de support pagina is te vinden in het Resources sectie van dit artikel.

De muis zelf

Als geen van de vorige oplossingen het probleem opgelost, is het mogelijk dat de muis gewoon kan worden gebroken. Probeer het testen door de stekker in een andere computer. Als het blijft dubbelklikken op een andere computer, dan heb je de meeste kans hebben om het te vervangen.

Share This Post