Index / Huis / Waarom is er water in mijn koelkast?

Share This Post

Huis

Waarom is er water in mijn koelkast?

Kunt u verwachten van uw eten lekker koud wanneer u de koelkast deur open, niet zitten in een plas water. Het kan gebeuren als er iets mis in de koelkast is gegaan, en je kan zelfs opmerken water bundelen op de keukenvloer. Het is genoeg om een ​​goe

Advertisement

Kunt u verwachten van uw eten lekker koud wanneer u de koelkast deur open, niet zitten in een plas water. Het kan gebeuren als er iets mis in de koelkast is gegaan, en je kan zelfs opmerken water bundelen op de keukenvloer. Het is genoeg om een ​​goede dag slecht draaien. Gelukkig, de oorzaken van het water in de koelkast zijn meestal gemakkelijk te diagnosticeren en repareren.

Verstopt Ontdooien Drain

De meest voorkomende oorzaak van water bundelen in de koelkast is een verstopte afvoer ontdooien. Bij vorst opbouwt op Koelslang de vriezer, op getimede verwarming gaat aan en smelt het. Het smeltwater afvoeren in een gat in de vriezer vloer en naar beneden loopt een buis naar een opvangbak onder de unit, waar de warmte verdampt het. Als ijs of een levensmiddel deeltje de afvoer heeft geblokkeerd, zal water elders stromen en druppelen in het onderstaande vak. Als dit het probleem is, schakelt de afvoer om het op te lossen. U kunt de vriezer te openen en verwijder bederfelijke items om een ​​ijs borst en handmatig ontdooien van de vriezer om een ​​bevroren afvoer te wissen of u kunt fysiek eventueel vuil te verwijderen. U kunt ook proberen met behulp van heet water om het ijs weg te smelten. Zorg ervoor dat je een kom plaatsen in de koelkast om de tweede ronde te vangen.

defecte pakking

Als het water zwembad in de koelkast is gering, het kan alleen maar condensaat van de wanden van het compartiment die naar beneden heeft gelopen naar de onderkant van het toestel. Minor hoewel het probleem is, het is niet normaal. Het wordt algemeen veroorzaakt door overmatige warmte en vocht in de koelkast. De meest voorkomende reden dat dit gebeurt is defect of versleten deur dichtingen die buiten de lucht te laten in de koelkast. Als uw deur pakking vuil of gescheurd is, dan is dit waarschijnlijk uw probleem.

water Dispenser

Als uw koelkast heeft een ingebouwde in het water dispenser in de deur, kan een lek in de dispenser systeem de oorzaak van het water zwembad zijn. Dit kan moeilijk te diagnosticeren en te repareren zonder de hulp van een professionele reparateur, omdat de waterpijpen algemeen in de wanden van de koelkast. Maar elk lek in de buizen, fittingen en andere verbindingen binnen het systeem zou kunnen overspoelen uw koelkast met koud water.

Ijsmachine Fill Tube

Uw ijsmachine produceert blokjes met behulp van water die zij ontvangt van een vulbuis. Als de vulbuis onjuist is geïnstalleerd of is uitgeschakeld op zijn plaats, kan het zijn het water spuiten buiten het ijs mallen, of de druk kan te hoog zijn, waardoor het water in de kubussen spetteren over de zijkanten. Zorg ervoor dat de vulling buis wordt goed uitgelijnd en de waterdruk is correct afgesteld.

Share This Post