Index / Careers & Work / Waarom ik Wanna Be een legerofficier

Share This Post

Careers & Work

Waarom ik Wanna Be een legerofficier

Voor veel jonge mensen de kans om een ​​legerofficier te worden is een levenslange droom. Ze zijn voorbereiding voor deze carrière door middel van uren van studeren en blijven fysiek fit. Hieronder zijn enkele van de meest voorkomende redenen waarom

Advertisement

Voor veel jonge mensen de kans om een ​​legerofficier te worden is een levenslange droom. Ze zijn voorbereiding voor deze carrière door middel van uren van studeren en blijven fysiek fit. Hieronder zijn enkele van de meest voorkomende redenen waarom wordt in opdracht als een legerofficier is een doel.

Om uw land te dienen

Een van de grootste motivators om een ​​legerofficier is om je land te dienen. Degenen die geïnteresseerd zijn in het zijn in het leger zijn hebben meestal een liefde voor hun land en zou graag in staat zijn om iets terug voor de kans die ze hebben ontvangen geven.

educatieve Voordelen

Commissies worden verleend door de Reserve Officieren Training Corps (ROTC), een militaire academie (West Point voor het leger) of Officers Candidate School (OCS). Ongeacht de route naar een commissie, educatieve voordelen leiden. ROTC omvat in aanmerking te komen voor een college beurs; Alle kosten worden betaald bij een van de militaire academies; OCS afstuderen omvat in aanmerking te komen voor de GI Bill.

Traditie

In veel gezinnen, die een legerofficier is een traditie. Het is dit gevoel van te willen volgen in de voetsporen van hun familieleden 'dat veel mensen ervoor zorgt willen deel uitmaken van het leger zijn.

Cost of Living Allowance

Een ambtenaar van het Leger krijgt een huursubsidie ​​en komt in aanmerking voor post huisvesting. Het komt neer op een extraatje bovenop het basissalaris.

De kans om te zien the World

Omdat het een ambtenaar van het Leger bijna altijd betekent reizen. Voor veel jonge mensen de kans om te kunnen ervaren verschillende provincies en culturen is verleidelijk. In het leger kun je de wereld te zien en worden betaald, terwijl je het doet.

De kans om een ​​leider

Het leger heeft honderden duizenden soldaten; allemaal iemand om hen te leiden nodig. Voor degenen die natuurlijke geboren leiders is dit een kans om in staat zijn om de kwaliteit, hands-on leidinggevende ervaring op te doen.

Share This Post