Index / tech / Waarom ik ben niet het zien van enkele Skype Contacten

Share This Post

tech

Waarom ik ben niet het zien van enkele Skype Contacten

Zoals met alle instant messenger, kunt u niet al uw Skype-contactpersonen verwachten online te zijn de hele tijd. Maar als je plotseling beseffen dat je niet een frequente gebruiker online de laatste tijd gezien, kan de verklaring niet zo eenvoudig a

AdvertisementZoals met alle instant messenger, kunt u niet al uw Skype-contactpersonen verwachten online te zijn de hele tijd. Maar als je plotseling beseffen dat je niet een frequente gebruiker online de laatste tijd gezien, kan de verklaring niet zo eenvoudig als dat hij plotseling stopte met het programma. Een verscheidenheid aan factoren kan ertoe leiden dat u niet het zien van een Skype maatje of vrienden. Zij mogen niet worden weergegeven in uw lijst met contactpersonen op alle. Als alternatief kunnen ze altijd weergegeven als offline.

Verschillende Contacten Missing

Als een aantal van uw Skype-contactpersonen ontbreken in uw lijst met contactpersonen, is de kans groot dat u op zoek bent naar de verkeerde lijst. Dit geldt vooral als de ontbrekende contacten zijn mensen met wie u niet onlangs gechat. Meld u aan bij Skype, en kijk dan naar het linkerdeel van het scherm. Boven de lijst met contactpersonen, moet u twee tabs te zien: ". Recent" "Contacten" en Klik hier het tabblad "Contacten". Dit geeft een lijst van al uw contacten. Als je eerder kijken naar de "recente" tab, is de kans heel wat contacten zouden ontbreken. Dit tabblad toont alleen de contacten met wie u onlangs hebt samengewerkt.

Skype Contacten Altijd Offline

Als sommige van uw Skype-contactpersonen nooit lijken online te zijn, zijn er twee fundamentele mogelijkheden. Zij kunnen u hebt geblokkeerd, of ze kunnen opereren in onzichtbare modus Skype's. Als een contactpersoon u blokken - maar je niet als een contact heeft te verwijderen - je nog steeds haar zien in uw lijst met contactpersonen. Ze lijkt altijd beschikbaar, echter, ongeacht haar ware online status. Hetzelfde geldt voor iemand die gekozen onzichtbaar te gaan. Ze kunnen weg chatten met andere Skype-vrienden, zelfs terwijl je haar niet kunt zien. Houd er echter rekening mee, dat Skype is het niet mogelijk om onzichtbaar te gaan om slechts één persoon; als je vriend is onzichtbaar voor je, niemand anders kan haar ook zien. Ze kunnen echter nog steeds chatten, bellen en Skype anderszins te gebruiken als normaal.

Testen op Onzichtbaarheid

Als je niet weet of er een contactpersoon die u heeft geblokkeerd, is offline, of is gewoon gegaan onzichtbaar, kunt u een eenvoudige controle uit te voeren. Dit betekent niet bepalen of u bent geblokkeerd, maar alleen of de persoon in kwestie is onzichtbaar. Klik op zijn naam in uw "Contacten" lijst om uw chatvenster laten zien met hem. Typ een bericht als normaal, en stuur het dan. Wacht even, en kijk dan naar de boodschap. U kunt uw naam, gevolgd door een bericht, gevolgd door de tijd dat u het bericht verzonden. Kijk alleen maar om het recht van die tijd. Als u een zwarte lijn beweegt in een cirkel, kan uw bericht niet worden geleverd en je contact is offline of heeft u geblokkeerd. Als deze cirkel niet verschijnt, uw boodschap ging door. Dit betekent dat uw contact is gewoon onzichtbaar.

Contact volledig verdwenen

De meeste dingen die een contact zou veroorzaken niet om te laten zien als online - zoals het offline, onzichtbaar of hebben geblokkeerd u - niet dat deze persoon verwijderen uit uw lijst met contactpersonen. Als een Skype contact daadwerkelijk is verdwenen uit de lijst met contactpersonen, kan de reden onheilspellender zijn. Double-check om ervoor te zorgen dat u op het tabblad "Contacten" in plaats van de "recente" tab. Als dat zo is, en het contact is er niet is, kan hij heb je verwijderd als contactpersoon. Dit betekent dat geen van jullie kunnen chatten met de andere via Skype tot je contacten weer te worden.

Uw contactpersoon is absoluut Online

Van tijd tot tijd, kunt u zeker weet dat een bepaalde Skype contact is online. Zo kon je aan de telefoon met een betrouwbare vriend die is aan te dringen dat ze wordt ondertekend en niet onzichtbaar. Ongeacht, kunt u haar niet zien. Als dit gebeurt, stelt u uw status "Offline" of afmelden bij Skype. Wacht even, en dan je status op "beschikbaar" of opnieuw aanmelden bij uw account. Dit lost meestal het probleem en toont uw contact als online.

Share This Post