Index / Gezondheid / Waarom Heeft uw neus uitgevoerd wanneer het koud is?

Share This Post

Gezondheid

Waarom Heeft uw neus uitgevoerd wanneer het koud is?

De voorwaarde van een loopneus heet rhinitis. Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom mensen krijgen een loopneus als het koud is buiten. Een loopneus kan aanwezig zijn met een verkoudheid of kan een teken van een ernstige aandoening zoals inf

AdvertisementDe voorwaarde van een loopneus heet rhinitis. Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom mensen krijgen een loopneus als het koud is buiten. Een loopneus kan aanwezig zijn met een verkoudheid of kan een teken van een ernstige aandoening zoals influenza.

De neus

Uw neus kan helpen bij het ruiken en zelfs proeven. Nog een van haar taken is om op te warmen, schoon en bevochtigen de lucht het komt in je lichaam. Je neus en sinussen kan produceren ongeveer een kwart van het slijm in een dag.

Slijm en Fluid

Het slijm en de vloeistof die zich ophopen in je neus kan helpen om de luchtwegen vochtig en ook schoon. Je neus niet altijd uitgevoerd omdat een groot deel van de afvoerleidingen in je keel, wordt ingeslikt en gaat in het lichaam.

wimpers

De trilharen, of haar, in je neus is verantwoordelijk voor het ervoor zorgen slijm loopt niet aan de buitenkant van uw neus of te verplaatsen naar de achterkant van je keel. Echter, de trilharen bevriest wanneer het buiten koud is, waardoor het niet in staat is zijn werk te doen.

Koud weer

Je neus loopt als het weer koud is als gevolg van het temperatuurverschil in je lichaam. De slijmvliezen in je neus te verwarmen de koude lucht in uw systeem komen. Als het buiten koud is, de lucht in je neus is veel warmer dan de buitenlucht. De stoom die ontstaat door het verwarmingsproces begint te mengen met het slijm, condenseren en druppelen van de neus.

het voorkomen

Er zijn een aantal natuurlijke manieren om te voorkomen dat een neus van het lopen tijdens het koude weer seizoen. Het drinken van natuurlijke kruiden thee kan helpen stoppen met een loopneus. De warmte van de thee kan opwarmen van de organen van het lichaam, waaronder delen van je keel en neus. Het blazen van het slijm uit in een weefsel kan de snelste oplossing voor een loopneus zijn. Dit zal de neusholte te wissen en bieden tijdelijke verlichting van de druk.

Share This Post