Index / Cars / Waarom heeft mijn auto nodig Premium Fuel?

Share This Post

Cars

Waarom heeft mijn auto nodig Premium Fuel?

Als je de handleiding zegt dat je auto nodig premium brandstof, zou je kunnen afvragen waarom. U hebt waarschijnlijk gemerkt dat de hogere prijs van de premie brandstof, en misschien dat heeft u alternatieven te overwegen. Met benzine prijzen zo hoog

AdvertisementAls je de handleiding zegt dat je auto nodig premium brandstof, zou je kunnen afvragen waarom. U hebt waarschijnlijk gemerkt dat de hogere prijs van de premie brandstof, en misschien dat heeft u alternatieven te overwegen. Met benzine prijzen zo hoog zijn, is het misschien verleidelijk om regelmatig-grade brandstof te gebruiken, maar er zijn specifieke redenen waarom de fabrikant aangeeft dat u premium benzine gebruiken.

Motor type

Specifieke motoren vereisen opgeld brandstof. Er zijn twee typen motoren van vandaag: hoog compressie en lagere compressie. Een hoge compressie motor vereist premium-grade brandstof. Dit heeft betrekking op de kracht van de gebruikte brandstof in de verbrandingskamers, volgens Car Talk, een PBS radio show.

Premium Brandstoffen in Cars

Een premium brandstof, omdat het comprimeert meer stroom, anders reageert wanneer het wordt verbrand in de motor. De verbranding gebeurt op een veel hoger tempo en snelheid, zodat de lifters en zuigers in een hoge compressie motor zijn fijner afgestemd en ontworpen om te werken met dit in het achterhoofd, waarbij de premie brandstof.

Waarom gebruik Premium?

Als u hoogwaardige brandstoffen in de motor, de auto mag werken zoals bedoeld. Het zal versnellen sneller (tot een halve seconde sneller in een 0-60 mph versnelling, volgens het artikel "Do You Premium? Echt nodig" aan Edmunds.com) en zal meer soepel verlopen. Bovendien, omdat de motor is gebouwd voor de hogere kwaliteit brandstof zal efficiënter. Dat betekent dat je een betere kilometers per gallon krijgen met premium brandstof.

Verplicht of Aanbevolen?

Soms is een fabrikant vereist dat opgeld brandstof worden gebruikt in de voertuigen. Andere tijden, is de brandstof net aanbevolen. Als het nodig is, kan uw motor schade aan vitale delen in stand te houden, te beginnen kloppen of trillen als u een lagere kwaliteit brandstof te gebruiken. Wanneer een premium-grade brandstof wordt aanbevolen, maar niet vereist, is de auto ontworpen om te draaien op de reguliere brandstof. De auto kan nog een vermindering van kracht en versnelling, en brandstofverbruik ervaren, tenzij je premium brandstof.

kosten

Premium brandstofkosten meer dan gewone brandstof, zo veel als 30 cent per gallon in 2010. Dat lijkt een grote prijs te betalen, vooral voor een kleine winst in prestaties. Maar met enkele winst in kilometers per gallon en de mogelijkheid tot verbetering motor leven, er goedkoper effecten te overwegen.

Overschakelen naar lage rang

Het is niet aan te raden om te schakelen naar een lagere rang als uw auto vraagt ​​om premium gas. Bestuurders kunnen besluiten om het gebruik van beide brandstoffen testen als ze niet zeker weet welke te gebruiken. Als ze premium gas te gebruiken en beter kilometers en betere prestaties, is het zinvol om te verblijven met dit soort gas. Als het gebruik van lagere kwaliteit brandstoffen leidt vaak tot trillingen of problemen met de prestaties, overschakelen naar premium brandstof. Motorproblemen zijn kostbaar en veel zwaarder dan de kleine besparingen aan de pomp die door gewone benzine.

Share This Post