Index / Gezondheid / Waarom heeft je enkel zwelt wanneer het wordt Verstuikte?

Share This Post

Gezondheid

Waarom heeft je enkel zwelt wanneer het wordt Verstuikte?

Enkelletsel voorkomende verwondingen waarbij de ligamenten of andere weefsels rond het enkelgewricht te ver uitgerekt, wat kan leiden tot acute pijn en zwelling. Zwelling veroorzaakt door vochtophoping rond een verstuiking letsel. Oorzaak De vochtoph

Advertisement

Enkelletsel voorkomende verwondingen waarbij de ligamenten of andere weefsels rond het enkelgewricht te ver uitgerekt, wat kan leiden tot acute pijn en zwelling. Zwelling veroorzaakt door vochtophoping rond een verstuiking letsel.

Oorzaak

De vochtophoping rond enkelverzwikkingen die leidt tot zwelling veroorzaakt door interne bloeden rond de beschadigde weefsels. Het lichaam reageert vaak tot irritatie van de schade door het vrijgeven van meer vocht in het gebied van de omliggende weefsels.

Doel

Ontstekingen en zwellingen te maken gewrichten stijf, die kunnen helpen immobiliseren hen en verdere beweging die schade aan reeds gewond gewrichten kunnen veroorzaken te voorkomen. De omringende vloeistoffen kunnen bijdragen aan het creƫren van een omgeving die geschikt is voor het genezen van beschadigd weefsel.

Fluid Reduction

Het lichaam zwelt vaak meer dan nodig is in reactie op een slechte blessure, die genezing kunnen belemmeren en leiden tot te veel stijfheid. Het beperken van de bloedstroom door ijsvorming en compressie kan vochtophoping te verminderen.

zwelling

Oedeem is zwelling veroorzaakt door vocht buildups in andere dan gewond gewrichten weefsels. Enkelletsel veroorzaken vloeistoffen bundelen de voeten, waardoor zwelling niet alleen in de enkels, maar ook in de voeten.

Blauwe plekken

Ernstige enkelletsel waarschijnlijk blauwe plekken, dat verkleuringen veroorzaakt door bloed te bouwen buiten de bloedvaten veroorzaken ook.

Share This Post