Index / Huis / Waarom heeft een toilet Bubble Wanneer Flushed?

Share This Post

Huis

Waarom heeft een toilet Bubble Wanneer Flushed?

Zelfs de nieuwste, meest energie-efficiënte en gestroomlijnde wc-modellen lijden aan dezelfde problemen als ouder toiletten. Water kan lekken en morsen uit een aantal verschillende verbindingen in een toilet, en bubble. Een toilet dat borrelt wanneer

Advertisement

Zelfs de nieuwste, meest energie-efficiënte en gestroomlijnde wc-modellen lijden aan dezelfde problemen als ouder toiletten. Water kan lekken en morsen uit een aantal verschillende verbindingen in een toilet, en bubble. Een toilet dat borrelt wanneer doorgespoeld kon worden signalering een falende component of een probleem met het riool lijn.

Hoe Toiletten Work

De meeste toiletten werken gewoon door de zwaartekracht en de waterdruk. Water uit uw woning komt in de tank door het toilet vulklep. Een vlotter in de tank snijdt de vulklep op het juiste niveau. Het handvat aan de buitenzijde van de tank is verbonden met een flap in de bodem van de tank. Door te drukken op het handvat, het trekt op een ketting aan de flap. Het water in de tank rushes uit de tank bodem en in de toiletpot. Verkooppunten in de top van de toiletpot te geven het toilet zijn karakteristieke werveling, waardoor het water stroom afval in de kom helpt in het riool.

toilet Bubbling

Toilet borrelende ontstaat wanneer lucht wordt gevangen in het watersysteem van het toilet. Lucht kan in een waterleiding worden opgenomen in een aantal manieren. In een watersysteem, zal de lucht op natuurlijke wijze stijgen tot het hoogste deel van het wateroppervlak. In een toilet kan dit de kom of de binnenkant van de tank, afhankelijk van waar de lucht wordt gevangen zijn.

Bad Fill Valve

Een vulklep die slecht functioneert niet goed vullen de toilet tank en kan een borrelend geluid maken als het probeert te doen. De beste manier om te controleren of dit is door het verwijderen van de wc-deksel en het kijken naar het water rond de vulling klep als de tank vullingen. Je moet in staat zijn om te horen of zien de resulterende bubbels. Vul kleppen zijn goedkoop te vervangen. Probeer niet om een ​​vulling afsluiter door het vervangen van onderdelen te herstellen, zoals sommige oudere modellen die niet voldoen aan misschien wel de anti-sifon gemeentelijke codes voor water armaturen in uw omgeving.

Riool Line Verstopping

Als het borrelen in het toilet uit de kom tijdens een flush, kan dit slecht nieuws, zoals de borrelende gevolg van een verstopping in het riool kan zijn. Deze blokkade zou echter gewoon in de kom zelf. Dit kunt u testen door een kast vijzel door de kom en in de flens onder. Als dat stopt de borrelende, dan is het blok is succesvol gespoeld. Als de borrelende blijft, kan het probleem verderop in het hoofdriool. Dit soort problemen moet professionele inspectie, als professionals hebben instrumenten niet beschikbaar zijn voor de verhuurder, zoals ondergrondse camera's.

Share This Post