Index / Cars / Waarom heeft een Dealer Koop een Lease End Car?

Share This Post

Cars

Waarom heeft een Dealer Koop een Lease End Car?

Dus je je afvraagt ​​waarom een ​​dealer zou willen dat drie jaar oude auto die je terug te geven aan de nieuwste en beste model beschikbaar te krijgen te kopen. Nou, dat wordt gebruikt lease kan de moeite waard meer dan je denkt. Gebruikte Dream Car

AdvertisementDus je je afvraagt ​​waarom een ​​dealer zou willen dat drie jaar oude auto die je terug te geven aan de nieuwste en beste model beschikbaar te krijgen te kopen. Nou, dat wordt gebruikt lease kan de moeite waard meer dan je denkt.

Gebruikte Dream Car Manager

De meeste auto's die uit lease komen worden eerst gekeken naar de auto dealers te zien of ze kunnen worden verkocht in de gebruikte auto afdeling. Een low-millage lease terugkeer zou een goudklomp voor een dealer te zijn.

Keep Your Fabrikant Gelukkig

Fabrikanten willen zien dealers terug te kopen lease rendementen, omdat het helpt om het merk met een dealer die zowel de middelen om te verkopen en om het voertuig te behouden heeft. Dit helpt ook te behouden waarde van het voertuig, omdat je weet dat de auto is door een dealer is het hele leven gehandhaafd.

Cha Ching

Sommige fabrikanten eigenlijk geven hun dealers extra geld voor het opkopen van lease-end auto's. Dealers zal meestal een lijst van de lease-opbrengsten gecertificeerd voor wederverkoop. De fabrikanten zullen vaak eisen dat dealers verkopen gecertificeerde voertuigen aan bepaalde driemaandelijkse eisen te voldoen.

Keep it Local

Meest gebruikte auto kopers graag willen weten waar hun gebruikte auto was voordat ze het kopen. Een gebruikte auto die ter plaatse en alleen was eigendom van een andere eigenaar zal een groot voordeel hebben om een ​​potentiële koper over een vergelijkbaar uitgeruste voertuig elders gevonden met twee of drie eigenaren.

De Costco Method

Dealers zullen soms in staat zijn om auto's te kopen voor minder dan de restwaarde als ze de aankoop van een bepaald aantal lease-auto's terug in een keer. Denk aan de banken willen deze auto's zo snel verkocht als mogelijk na hun terugkeer uit lease. Storage kosten kunnen snel oplopen.

Share This Post