Index / Hobby's, Games & Toys / Waarom heb je nodig Salt Ice Cream maken?

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Waarom heb je nodig Salt Ice Cream maken?

Om voor ijs om een ​​vlotte en romige textuur, moet het snel en gelijkmatig bevriezen. Dit gebeurt door het afkoelen van het mengsel met ijs en zout. Het is een eenvoudig chemisch proces, dat helpt bij het creëren van een heerlijke traktatie. Eigensc

AdvertisementOm voor ijs om een ​​vlotte en romige textuur, moet het snel en gelijkmatig bevriezen. Dit gebeurt door het afkoelen van het mengsel met ijs en zout. Het is een eenvoudig chemisch proces, dat helpt bij het creëren van een heerlijke traktatie.

Eigenschappen van water

Water bevriest wanneer de temperatuur 32 graden Celsius bereikt. Als je een ijsblokje in water, zal een deel van het ijs smelten en sommige van het water zal bevriezen omdat het ijs is de temperatuur van het water verlagen. Hierdoor zal ofwel de water bevriezen of de ijsblokjeszak smelt, afhankelijk van de werkwijze sneller gebeurt.

Het verlagen van Vriespunt

Wanneer zout wordt toegevoegd aan water, het verlaagt het vriespunt van water. Zout water bevriest bij een temperatuur lager dan 32 graden Fahrenheit. Daarom zout gebruikt om ijs op wegen smelten omdat geen ijs zal vormen indien de temperatuur verder daalt. Als de concentratie van zout hoog is, zal het vriespunt veel lager.

Het maken van Ice Cream

IJs bevriest bij temperaturen lager dan 32 graden Fahrenheit. Het plaatsen van het mengsel in een vriezer zal de truc niet. Om een ​​gladde textuur hebben, ijs moet geleidelijk afkoelen. Om ijs te maken, meng melk, suiker en vanille in een zip-top zak en zet het in een grotere zip-top tas die ijs en zout bevat. Zout ijs smelten geleidelijk absorbeert de warmte van het ijs mengsel. Als het smeltpunt, zal het ijs te koelen. Walsen en schudden van de inhoud van de zakken zal zorgen dat ijs afgekoeld en bevriest gelijkmatig.

Share This Post