Index / Tuin / Waarom heb Evergreens geel?

Share This Post

Tuin

Waarom heb Evergreens geel?

Wanneer uw evergreen op zoek is naar niet-zo-groen, het is makkelijk om gealarmeerde met gedachten van een ziekte of insectenplaag geworden. Of uw evergreens zijn breedbladige of genaaid, kan geel blad een reden tot bezorgdheid - of kan deel uitmaken

Advertisement

Wanneer uw evergreen op zoek is naar niet-zo-groen, het is makkelijk om gealarmeerde met gedachten van een ziekte of insectenplaag geworden. Of uw evergreens zijn breedbladige of genaaid, kan geel blad een reden tot bezorgdheid - of kan deel uitmaken van een normale levenscyclus zijn. De sleutel ligt in het onderzoeken waar op de fabriek de vergeling optreedt en of aanvullende symptomen aanwezig zijn.

Net als huisdieren, wat naald en breedbladige evergreens schuur een keer per jaar, vooral bij jongere bomen. In het geval van groenblijvende bomen en struiken, de herfst is vaak de tijd voor dit cyclische laten vallen van naalden, maar het verschilt per soort. Dat proces begint met een vergeling van de binnenste naald, hoewel de verkleuring een bruinachtige gegoten kan hebben. Deze naalden uiteindelijk laten vallen, met nieuwe naalden in opkomst in de warmere weer. Dus blijf kalm als je ziet het interieur van uw genaaide evergreen geel. Het interieur blad is ook meer kans dan de tips om geel en drop in breedbladige evergreens als normale cycli zijn de uitleg.

Spider mijten zijn in staat om het toebrengen van grote schade aan naalden evergreens. Bij bomen en struiken geel in de zomer maanden - vooral als de verkleuring begint als lichte vlekken op de individuele naalden - mijten zijn een waarschijnlijke boosdoener. De kleine plagen gedijen in warme, droge omstandigheden. Vliezen tussen de takken kunnen de mijt besmetting te bevestigen, evenals een tak schudden over een stuk van licht papier. Kijk voor kleine, acht-legged schepselen van verschillende kleuren, afhankelijk van de soort van uw boom. Stralen bomen met water en genieten van de omliggende grond niet alleen loskomt van de mijten, maar helpt corrigeren van de onder-water dat bijdraagt ​​aan de bevolking mijt.

Weer schommelingen kunnen hun tol op naalden evergreens. Het effect van ernstige droogte in de zomer, of winderig, wrede winterstormen, kunnen zich uiteindelijk allemaal te zien zijn als vergeling naalden. Besproeien van de bomen regelmatig tijdens het groeiseizoen vermindert de meeste problemen. Een goede irrigatie is uiteraard belangrijk bij warm en droog weer. Maar het helpt ook om de bomen goed gedrenkt in de herfst, omdat water benadrukte bomen zijn meer vatbaar voor de winter schade te houden.

Een mangaan tekort kan vergeling bladeren in groenblijvende struiken zoals grafiet (Plumbago auriculata, het Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 8B tot en met 11) veroorzaken. Het verzenden van een monster van de bodem, genomen uit de buurt van waar de struik groeit, naar uw lokale toestel service kan een tekort aan het mineraal te bevestigen. Om het probleem te verhelpen, werkt mangaan sulfaat in de grond rond de struiken met een snelheid van ongeveer 1/4 pond per struik.

Schimmelinfecties kan ook leiden tot vergeling in evergreens, vooral naalden types. Onder de schimmelziekten die vergeling kunnen veroorzaken zijn de groepen die bekend staat als tip vergalt en needlecasts. Zoals de naam al doet vermoeden, tip plaag aanvallen van de uiteinden van de takken, die uiteindelijk de hele boom kan doden. Needlecast verkleuringen vertonen in bands langs de gehele tak en kan ook leiden tot massale naald verlies of de dood van de plant. Om te voorkomen of te behandelen vergeling als gevolg van schimmelziekte, snoeien bomen die te dicht bij elkaar om luchtcirculatie en water te bevorderen wanneer regenval is laag. Voor tip bacterievuur, snoeien afstand de vergeling tips kan de verspreiding van de ziekte te stoppen. Verwijder besmette onderste takken naar de ziekten te houden van het verspreiden van de boom.

Share This Post