Index / Hobby's, Games & Toys / Waarom ga je niet Adem Cigars?

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Waarom ga je niet Adem Cigars?

Sigaren zijn een populaire methode van het roken van tabak voor honderden jaren. In tegenstelling tot sigaretten, sigaren worden gemaakt met behulp van slechts tabaksbladeren. En in tegenstelling tot sigaretten en shisha rook, sigarenrook mag niet wo

Advertisement

Sigaren zijn een populaire methode van het roken van tabak voor honderden jaren. In tegenstelling tot sigaretten, sigaren worden gemaakt met behulp van slechts tabaksbladeren. En in tegenstelling tot sigaretten en shisha rook, sigarenrook mag niet worden ingeademd door het uitharden gebruikt op de tabak na de oogst.

Sigaren zijn gemaakt van geraspte tabaksbladeren verpakt in een grotere, ongesneden blad. Tabaksbladeren worden geoogst van de tabaksplant en naar een inrichting, gewoonlijk een schuur, te genezen. De bladeren kan worden genezen op vele manieren, waaronder brand-uitharding en rookkanaal genezen, maar sigaar tabak zijn meestal voorzien van genezen. De bladeren zijn opgehangen in een schuur met goede ventilatie en laat drogen tot ze een donkerbruine kleur. Sommige van de bladeren worden vervolgens versnipperd en andere worden in reepjes gesneden. De versnipperde tabak wordt de vulstof, terwijl de stroken worden gebruikt om de sigaren wikkelen. De grote hoeveelheid vulling tabak, samen met het ontbreken van een filter, zorgt de rook sigaren dikker en moeilijker te inhaleren dan sigarettenrook.

Sigaren worden gewoonlijk verpakt zeer strak aan de ene kant, het andere uiteinde bestaat uit blootgestelde geraspte tabaksbladeren. De sigaar wordt gerookt door de verpakte einde nadat het is afgesneden. Een speciaal gereedschap, genaamd een pijpsnijder kan worden gebruikt, maar een scherp mes kan ook worden gebruikt. Het einde van de sigaar moet gelijkmatig verlicht, en korte trekjes moeten worden genomen om te zorgen voor een gelijkmatige verlichting. Het inademen van de eerste trekjes heeft van een sigaar kan erger dan het inademen van een reeds aangestoken sigaar zijn, omdat de warmte van het licht de keel van de roker kan beschadigen.

De sigarenrook moet worden getrokken in je mond en daar gehouden, terwijl de tong proeft de smaken van de tabak. Rol de rook om je mond zoals wijn en langzaam uitademen. smaak van de sigaar afhankelijk van de tabak die in de vulstof. Sigaar rollen zullen verschillende soorten tabak mix samen om een ​​unieke mix, die ieder sigaar merk een andere smaak geeft te krijgen. Zwaar gearomatiseerde sigaren, met name degenen die zijn vermengd met fire-cured tabak, de productie van sterke aroma's die onervaren sigaar rokers niet in staat zijn om gemakkelijk te roken.

Sigarenrook tegenstelling sigarettenrook, is niet bedoeld om te worden geïnhaleerd. Sigaret tabak wordt anders behandeld dan sigaar tabak, waardoor het makkelijker om in te ademen. Sigaren gebruiken relatief onbehandelde tabak, die relatief weinig nicotine, maar een lichte alkali smaak heeft. Net als andere tabak, sigaren kan kanker, met name mondkanker veroorzaken.

Share This Post