Index / tech / Waarom doet iTunes Zet een uitroepteken naast enkele Songs?

Share This Post

tech

Waarom doet iTunes Zet een uitroepteken naast enkele Songs?

Apple iTunes-software houdt een database bij van de nummers die u beschikbaar om te spelen hebben. Als er een uitroepteken naast één of meer van uw nummers verschijnt, betekent dit dat de software niet in staat is om het lied bestand in de locatie wa

AdvertisementApple iTunes-software houdt een database bij van de nummers die u beschikbaar om te spelen hebben. Als er een uitroepteken naast één of meer van uw nummers verschijnt, betekent dit dat de software niet in staat is om het lied bestand in de locatie waarnaar wordt verwezen in de database.

Achtergrond

ITunes, gratis software beschikbaar voor Apple Mac en Microsoft Windows-pc's, wordt gebruikt voor het beheren en afspelen van uw bibliotheek van muziek en andere mediabestanden op uw computer. Apple iPod, iPad en iPhone-apparaten maken gebruik van de software om gegevens te synchroniseren met de computer.

De iTunes-bibliotheek

De iTunes-software indexeert de inhoud van de mappen op uw harde schijven die muziek- en mediabestanden bevatten. Eenmaal geïndexeerd, de iTunes-bibliotheek winkels verwijzingen naar de plaats waar deze bestanden bevinden zich op uw computer drives. Vervolgens kunt u de nummers direct te spelen van de software of laad ze op een iPod of andere Apple-apparaat.

Problemen

Wanneer er een uitroepteken verschijnt naast een nummer in iTunes, kan de software de oorspronkelijke gegevens bestand met het nummer niet te vinden. het lied Bestanden wissen of te verplaatsen naar andere mappen zijn vaak voorkomende oorzaken voor deze uitroepteken fouten. Bovendien, als je muziek op externe harde schijven en start iTunes als de schijven niet zijn aangesloten op de computer, uitroeptekens verschijnen, omdat de songs niet kan worden gevonden op de aangewezen pad.

Resolutie

Als sommige van uw muziek op externe harde schijven, sluit ze aan op uw computer. In het geval van Windows-pc's, zorgen voor de aandrijving de juiste stationsletter aan hen toegewezen. Als uitroeptekens nog steeds weergegeven, iTunes kunt u de bibliotheek verwijzing naar het juiste bestand locatie repoint. Dubbelklik op het nummer in kwestie en klik vervolgens op de "Zoek" knop. Blader naar het juiste bestand locatie en iTunes werkt de database om de nieuwe locatie van de song file weerspiegelen.

Share This Post