Index / Persoonlijke financiën / Waar staan ​​de letters Nil Mean op een huis verzekering?

Share This Post

Persoonlijke financiën

Waar staan ​​de letters Nil Mean op een huis verzekering?

Opstalverzekering dekt doorgaans huizen tegen een verscheidenheid van plotselinge gevaren, zoals brand, diefstal en beschadiging van dingen zoals wind en regen. Opstalverzekering beleid komen vaak voor, en de geldschieters vergen doorgaans hen bij he

AdvertisementOpstalverzekering dekt doorgaans huizen tegen een verscheidenheid van plotselinge gevaren, zoals brand, diefstal en beschadiging van dingen zoals wind en regen. Opstalverzekering beleid komen vaak voor, en de geldschieters vergen doorgaans hen bij het aanbieden van hypotheken in om schade aan de woning kan worden gerepareerd als rampen zich voordoet te garanderen. Gehecht aan veel van dit soort beleid is juridische formuleringen als "NIL" of "Nils." Deze taal kunnen vaker voorkomen op het beleid van het Verenigd Koninkrijk dan de Amerikaanse verzekering, maar het betekent hetzelfde, ongeacht waar het zich voordoet.

General Definition

In juridische taal, "nihil" is een afgeleide van het Latijn, dat betekent letterlijk "niets." Wanneer nul duikt op in elk type juridisch document, in middelen nul, of het ontbreken van enige verandering. Typisch juridische documenten te gebruiken nul om aan te tonen dat bepaalde acties zullen geen invloed hebben op het document of dat er geen boetes of bonussen zullen worden opgewekt. Dit geeft vaak een nauwkeuriger beeld van de wettelijke eisen dan zeggen "nul" of "0.0", wat verwarrend kan zijn.

Eigen risico

Wanneer nihil wordt toegepast op eigen risico, het de neiging om te zeggen dat er geen toepasselijke eigen risico. Eigen risico zijn bedragen die verzekerden moeten betalen voordat de verzekeraar zal de claim erkennen en bieden de dekking volgens het contract. In sommige gevallen echter bepaalde gebeurtenissen zullen niet aftrekbaar at all. Verzekeraars mogen niet een eigen risico nodig heeft voor het verliezen van een sleutel, of moedwillige vernieling door middel van oneerlijkheid door een werknemer, of voor andere evenementen. In dit geval kan de vereiste eigen risico nihil worden gemarkeerd.

Aansprakelijkheid

Verzekeraars hebben een zekere mate van verantwoordelijkheid als het gaat om ter ere van het contract, het onderzoek naar beweringen, het doen van betalingen en het toezicht op de belangrijkste reparaties voor thuis verzekeringen. Echter, soms acties van de verzekerde kan contracten schenden, zelfs indien de verzekerde zich niet bewust van. Verzekerden kunnen weglaten belangrijke informatie, handelen op een manier tegen de specifieke kenmerken van het beleid, of vergeet om belangrijke onthullingen te maken. In deze gevallen kunnen de verzekeraars instemmen met de schade toch te dekken (vooral als de verzekerde heeft gehandeld onschuldig), maar de aansprakelijkheid van de verzekeraar daalt tot nul, of nihil.

Insurance Veranderingen

In sommige gevallen kan nihil worden gebruikt om aan te tonen de invloed van een beleid premium verandering. Bijvoorbeeld, verzekeraars bieden vaak een bonus voor polishouders die zowel thuis en auto verzekering te kopen. Ze hebben hebben regels of schema dat een verlaging van de premies die voortvloeien uit specifieke acties te laten zien. Als een actie niet zal hebben een invloed op de premies tijdens de eerste stadia, kan de grafiek de verandering markeren als "nihil."

Share This Post