Index / Tuin / Waar kunt u kiezen Sinaasappelen In de buurt van Orlando, Florida?

Share This Post

Tuin

Waar kunt u kiezen Sinaasappelen In de buurt van Orlando, Florida?

Florida staat bekend om zijn sinaasappelen en het plukken van uw eigen kan een leuke familie ervaring. Het is ook een goede manier om een ​​grote hoeveelheid sinaasappelen kopen als u van plan bent om sap, jam, of andere voedingsmiddelen te maken. se

AdvertisementFlorida staat bekend om zijn sinaasappelen en het plukken van uw eigen kan een leuke familie ervaring. Het is ook een goede manier om een ​​grote hoeveelheid sinaasappelen kopen als u van plan bent om sap, jam, of andere voedingsmiddelen te maken.

seizoensgebonden Beschikbaarheid

Sinaasappels zijn meestal beschikbaar voor het plukken in de Orlando, Florida, het gebied van de vroege winter tot eind-winter. De meeste pick-your-own sinaasappelbomen zijn open van november tot maart, afhankelijk van beschikbaarheid.

Lake County

Lake County in de buurt van Orlando heeft Bear Groves op Laws Road, Clermont en Lake Apshawa Farm op Apshawa Road, ook in Clermont. The May Brothers / OJ Groves boomgaard achter Walmart in Mount Dora. De Showcase van Citrus is op US Highway 27 in Clermont en Walkabout Citrus is op East Apshawa Road, Minneola.

Een reis plannen

De meeste pick-je-eigen boerderijen zijn open, op basis van het weer en de beschikbaarheid gewas, dus bel voordat ze ervoor zorgen dat ze open zijn. Sommige bedrijven bieden ook andere activiteiten, zoals tractoren of paardrijden en picknicken.

Share This Post