Index / Huis / Waar komt Steel vandaan?

Share This Post

Huis

Waar komt Steel vandaan?

Staal, een van de belangrijkste metalen van onze moderne wereld, afkomstig van natuurlijk voorkomende mineralen zoals ijzererts. Deze sterke, bruikbare metaal wordt gebruikt in alles, van opscheplepels wolkenkrabbers. Ijzer Ijzererts dat van nature i

AdvertisementStaal, een van de belangrijkste metalen van onze moderne wereld, afkomstig van natuurlijk voorkomende mineralen zoals ijzererts. Deze sterke, bruikbare metaal wordt gebruikt in alles, van opscheplepels wolkenkrabbers.

Ijzer

Ijzererts dat van nature in de aardkorst moet worden omgezet om een ​​van de vele bruikbare metalen ontleend, zoals gietijzer, smeedijzer en staal te produceren.

Koolstof

De toevoeging van een kleine hoeveelheid koolstof, een ander element, ijzer helpt lenen staal zijn sterkte.

andere elementen

Staal bevat vaak anders dan ijzer en koolstof elementen: mangaan, fosfor, zwavel, silicium, nikkel en chroom. Soms zijn de elementen opzettelijk toegevoegd. Op andere momenten, ze komen van nature.

Staal maken

Bij een staalfabriek, een warmtebron smelt ijzererts in een oven bij een temperatuur van meer dan 1540 graden Celsius (2800 graden Fahrenheit). Gesmolten ijzer wordt vervolgens verwerkt om staal te maken.

Staalindustrie

Volgens de US Geological Survey, ijzer en staal zijn gemiddeld, de minst dure metalen beschikbaar. Van die enorme hoeveelheid metaal die in de wereld elk jaar, 95 procent ijzer en staal.

Share This Post