Index / Fashion, Style & Personal Care / Waar komt Human Hair Weave vandaan?

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Waar komt Human Hair Weave vandaan?

Als je haar is kort, kan haar weven het langer maken; als het lang is, kunt u een kortere kijken zonder je haar knippen hebben. De kunst van het haar weven gaat het bevestigen van je eigen haar van synthetische of menselijk haar. Verschillende techni

Advertisement

Als je haar is kort, kan haar weven het langer maken; als het lang is, kunt u een kortere kijken zonder je haar knippen hebben. De kunst van het haar weven gaat het bevestigen van je eigen haar van synthetische of menselijk haar. Verschillende technieken worden gebruikt om het haar hechten: vlechten, keratine hechten of naaien het haar op vlechten, weven en het haar in vlechten. Op de schoonheid aanbod is er een enorme selectie van menselijk haar in verschillende texturen --- Ooit afgevraagd waar het vandaan komt?

De meeste menselijke haar bronnen bevinden zich in Azië en China. Omwonenden verkopen haar dat letterlijk is gedaald in de natuurlijke vergieten proces om haar boeren. Het haar boeren verkopen het haar verwerkers die het haar met een zuurbad en silicium te behandelen om het glanzend te maken. Deze gevallen haar methode is de manier waarop de meeste menselijke haar weeft worden geproduceerd

De term "remy" naar die gesneden of direct van het hoofd geoogst. Dit haar zou kunnen komen uit elk land. Een belangrijke bron van remy haar is Aziatische landen. Remy haar is verwerkt, waardoor de cuticula intact. Het haar wordt gesneden in een richting zodat het niet klitten bij verwerking.

De meeste haren weeft komen uit India. Sommige Indian haar komt uit de hindoeïstische tempels waar mannen en vrouwen knippen hun haar in de hoop van het ontvangen van zegeningen in het leven. In een tempel in het zuiden van India, meer dan 50.000 mensen komen elke dag en een ton van mensenhaar wordt verzameld. De tempel verkoopt het haar en een groot deel van dit geld wordt gebruikt voor de financiering van scholen en wegen. Veel Indiase vrouwen poetsen hun haar twee tot drie keer per dag om de gevallen haar te verkopen en te ondersteunen hun families te verzamelen.

China en andere Aziatische landen bieden ook menselijk haar voor het weven. Dit haar is van een grovere structuur. Het is niet goed mengen met andere texturen van haar en blijft zeer rigide, zelfs na verwerking. Als u op zoek bent naar een zeer rechte stijl, moeten de Chinese remy haar uw keuze

Menselijk haar is ook beschikbaar via Rusland, Brazilië, Mongolië en Maleisië. Verschillende texturen van haar kan worden gemengd en verwerkt om de meest populaire looks te creëren. Het haar wordt op dezelfde manier verwerkt en verkocht door middel van internationale distributeurs.

Menselijk haar voor het weven komt in verschillende vormen. Bulk haar is gebonden aan de top en wordt geleverd in enkele strengen. Dit type van het haar wordt gebruikt voor gevlochten stijlen. Haar kan ook worden gekocht bij een inslag of een gordijn van haar. De strengen worden op een enkele dikke draad vastgemaakt aan de bovenkant door een machine of met de hand. Een nieuwere methode genaamd fusion bonding hecht strengen haar met een keratine lijm bonder onderdeel per onderdeel aan uw eigen haar. Deze binding gebeurt met een verwarmd instrument.

Share This Post