Index / Cars / Waar is het oliefilter op een BMW 325i?

Share This Post

Cars

Waar is het oliefilter op een BMW 325i?

Uw BMW 325i is voor het laatst geproduceerd in 2006 en beschikt over een in-line, zes-cilinder motor. BMW adviseert verversen van de olie en de filter in deze motor elke 3.000 tot 5.000 mijl. Dit vereist het vinden van uw oliefilter, dat zich in een

AdvertisementUw BMW 325i is voor het laatst geproduceerd in 2006 en beschikt over een in-line, zes-cilinder motor. BMW adviseert verversen van de olie en de filter in deze motor elke 3.000 tot 5.000 mijl. Dit vereist het vinden van uw oliefilter, dat zich in een andere positie dan de meeste binnenlandse motoren.

plaats

De olie filter op uw 325i is geplaatst aan de voorzijde van uw motorblok. Het filter ligt tussen de ventilator en de klepdeksel, rechts van het midden en aan de linkerkant van de lucht aanzuigslang. U zult twee cilindrische componenten met afgeronde caps, vergelijkbaar met de kap voor een PVC-buis te zien. De olie filter cap is de ene aan de linkerkant.

Filter Cap

De werkelijke oliefilter op uw 325i wordt gehouden in het filterhuis of pet. Om toegang te krijgen tot de filter, verwijder het filter dop met behulp van een sleutel. Zodra u de dop te verwijderen, schuift u de oliefilter van de buis die zich uitstrekt van de kap woningen.

Aanbevolen Oil

BMW beveelt het gebruik van alleen high-performance, synthetische 10W40 of 10W30 oliƫn in uw 325i. Bij het wijzigen van uw olie filter, zult u 7 liter olie nodig, zoals cilinderinhoud van uw 325i is 6,9 liter.

Share This Post