Index / Hobby's, Games & Toys / Vuur en Water astrologische

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Vuur en Water astrologische

Net als feng shui, acupunctuur en ayurveda, astrologie heeft een lange geschiedenis en een wisselende mate van belang in de populaire geest. Aangezien de belangstelling in de astrologie nooit lijkt te verdwijnen, het loont om een ​​aantal vertrouwdhe

AdvertisementNet als feng shui, acupunctuur en ayurveda, astrologie heeft een lange geschiedenis en een wisselende mate van belang in de populaire geest. Aangezien de belangstelling in de astrologie nooit lijkt te verdwijnen, het loont om een ​​aantal vertrouwdheid met astrologische terminologie, en waarderen de betekenis van vuur en water tekenen is een goed uitgangspunt.

De dierenriem - Een korte uitleg

Een astrologische horoscoop is een weergave van de lucht op een bepaald punt in de tijd, het peilen van de posities van de zon, maan en planeten. De 360-graden hemelbol is verdeeld in 12 borden, elk met een uitspraak element en dier of persoon. Deze voorstelling, genaamd de dierenriem, dateert uit het oude Egypte. De vier elementen van de dierenriem zijn lucht, aarde, vuur en water, en omdat er vier van hen zijn drie borden in verband met elk element. Voor elk element is er een kardinaal, een vaste en een veranderlijk teken.

The Fire and Water Signs

De drie vuurtekens zijn Ram de Ram, Leo de leeuw en Boogschutter de Archer; terwijl het water tekenen zijn Kanker de Krab, Schorpioen de Schorpioen en Vissen de Vis. De persoonlijkheidskenmerken geassocieerd met het vuur tekenen zijn impulsiviteit, snel emotionele reacties en verbeelding. Mensen met een overwicht van vuur in hun geboortehoroscopen wordt gezegd dat ze extravert en enthousiast te zijn. Watertekens geassocieerd met diepe gevoeligheid. Mensen met een overwicht van water in hun geboortehoroscopen wordt gezegd dat diepe en rijke emotionele leven.

Share This Post