Index / Bruiloften / Vrijgezellenfeest Centerpiece Ideeën Met een Kruik van de Metselaar

Share This Post

Bruiloften

Vrijgezellenfeest Centerpiece Ideeën Met een Kruik van de Metselaar

Mason potjes, die doorgaans worden gebruikt voor de conservenindustrie, kunnen eenvoudige, maar creatief vrijgezellenfeest tafel centerpieces te maken. Metselaar kruik tafel decor is ideaal voor casual land- of-tuin geïnspireerde douches. De kruiken

AdvertisementMason potjes, die doorgaans worden gebruikt voor de conservenindustrie, kunnen eenvoudige, maar creatief vrijgezellenfeest tafel centerpieces te maken. Metselaar kruik tafel decor is ideaal voor casual land- of-tuin geïnspireerde douches. De kruiken maken goedkoop en veelzijdig decoratieve objecten. Metselaarkruik decor ideeën zijn eindeloos, zo denken buiten de vaas of kandelaar.

Drijvende Candle Jars

Centerpieces gemaakt met drijvende kaarsen kijken eclectische en zal een zachte gloed over de tafel viering gegoten. Plaats decoratief glas stenen met tinten, zoals groen en roze dat de douche de kleurstelling op de bodem van de potten te weerspiegelen. Vul de potten driekwart van de weg met water en plaats een drijvende kaars op de top. Afwerking van de look door het leggen van een satijnen lint of een stuk van raffia rond de rand als u wenst.

foto Jars

Een creatieve en frisse manier om sentimentele foto's weer te geven is door het plaatsen van hen in Mason potjes. Douche gasten zullen genieten van kijken naar de beelden hele diner, en ze zullen de tafel een persoonlijk tintje te geven. Plaats gewoon favoriete foto's, zoals het echtpaar verloving foto's of zwart-wit beelden van bruiloften familieleden ', in het glas Mason potjes. Schik de potten in het midden van de tafel als conversatie stukken.

Lacy Luminarias

Zet vintage kant kleedjes als vrijgezellenfeest tafel decor werken. Om de charmante en romantische uitziende potten te maken, spuit de kleedjes met zelfklevende spray en druk ze op de buitenkant van de potjes. U kunt jazz-up van de potten verder door koppelverkoop satijn of fluweel lint met de douche kleuren rond de randen. Plaats kleine kaarsen zoals waxinelichtjes, in de potten naar de eenvoudige maar prachtige tafel centerpieces te voltooien.

Bloemenvaas

Metselaarkruiken make-land geïnspireerd alternatieven voor de traditionele vazen. Om het middelpunt te maken, vul de pot met water. Maak een boeket van de bruid-to-be's favoriete bloemen, zoals roze rozen, geel en oranje margrieten of paars hortensia's. U kunt een handvol van wilde bloemen, die zwart-eyed Susans en leeuwebekken, voor een charmante, zomerse weergave bevatten gebruiken.

Share This Post