Index / Bedrijf / Voors en tegens van Joint Ventures

Share This Post

Bedrijf

Voors en tegens van Joint Ventures

Een joint venture bestaat uit twee of meer personen of bedrijven het invoeren van een formele overeenkomst voor een bepaald business project of onderneming. De korte termijn karakter onderscheidt van partnerships. De mogelijkheid om synergie te creër

Advertisement

Een joint venture bestaat uit twee of meer personen of bedrijven het invoeren van een formele overeenkomst voor een bepaald business project of onderneming. De korte termijn karakter onderscheidt van partnerships. De mogelijkheid om synergie te creëren met een ander bedrijf via gedeelde kennis is een primaire voordeel, terwijl het overwinnen van culturele en communicatie barrières zijn de belangrijkste nadelen.

Joint Venture Pros

As The Hartford merkt in zijn Playbook Business Owner's, kan een joint venture zakelijke voordelen te creëren. In sommige gevallen, een joint venture helpt een bedrijf te creëren een zakelijke kans die anders niet zou bestaan. Een Amerikaans bedrijf zou kunnen hebben om een ​​joint venture op te richten met een bedrijf in een vreemd land te kunnen zetten overzeese operaties, bijvoorbeeld. Een joint venture maakt het ook mogelijk een bedrijf om tekortkomingen of binnenkomst barrières te overwinnen door ze te sluiten met de andere partij.

Groei van de activiteiten kunnen ook financiële, tijd en investeringen middelen nodig zijn. Het delen van deze eisen met een of meer andere entiteiten in een joint venture helpt verspreid die risico's ten opzichte van de eigen houtje. Een ander bedrijf kan belangrijke contacten of de toegang tot bronnen in gebieden die je niet doen.

De voorgedefinieerde tijdsbestek van een joint venture is ook een pluspunt voor bedrijven die niet de voorkeur aan een partnerschap op lange termijn te vormen. De betrokkenen kunnen de winsten in te delen partijen een afgesproken manier, maar ook open laten de mogelijkheid voor exit als de onderneming is niet de moeite waard.

Joint Venture Cons

Vanwege hun inherente beperking in de tijd, een joint venture gaat een einde komt aan het blokkeren van een verlengde overeenkomst van een soort. Een partnerschap kan op langere termijn buy-in te genereren, omdat de deelnemers zijn gebonden aan elkaar voor het uiteindelijke succes van het bedrijf. Met een joint venture, kan een bepaalde partij ervoor kiezen om los te maken van de onderneming, maar blijft standvastig in de exploitatie van zijn eigen bedrijf.

Primaire uitdagingen, echter, in het midden op de problemen met de onderneming leiders overeenstemming te bereiken over de beste strategie plannen voor de onderneming. Ook bij twee organisaties met verschillende culturen en waarden te combineren voor een enkele onderneming, natuurlijke barrières om de samenwerking en communicatie bestaan. Om te voorkomen dat deze barrières belemmeren succes, moeten de partijen als gevolg van diligence uit te voeren om een ​​adequate afstemming te verzekeren voorafgaand aan het invoeren van de onderneming.

Share This Post