Index / Huis / Voors en tegens van Air Duct Cleaning

Share This Post

Huis

Voors en tegens van Air Duct Cleaning

Regelmatig schoonmaken van het kanaal werk wordt gezegd dat uw huis gezond en allergie-vrij te houden. Duct reiniging kan voordelen hebben als je leidingen zijn verstopt of beschimmeld, maar duct schoonmaak kan ook een grote verspilling van geld. Dus

Advertisement

Regelmatig schoonmaken van het kanaal werk wordt gezegd dat uw huis gezond en allergie-vrij te houden. Duct reiniging kan voordelen hebben als je leidingen zijn verstopt of beschimmeld, maar duct schoonmaak kan ook een grote verspilling van geld. Dus wat zijn enkele van de voors en tegens van koker schoonmaken?

overwegingen

De EPA geen specifieke aanbevelingen over koker schoonmaken te maken. Het schoonmaken van uw koker werk is niet bewezen om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Kosten

Duct reiniging meestal kost tussen de $ 350 en $ 1000, afhankelijk van de grootte van uw luchtkanaal systeem.

Inzicht

De EPA stelt dat als er niemand in uw familie heeft ernstige allergie├źn of een onverklaarde aandoeningen, kanaal reiniging is waarschijnlijk niet nodig.

Redenen om te reinigen Duct Work

Je moet je duct werk schoon te maken als er zichtbare schimmelgroei, een besmetting van ongedierte, of stof en vuil worden vrijgelaten in uw hele huis van uw supply registers.

potentieel

U kunt zich beter over uw huis te voelen als u uw koker werk gereinigd op een regelmatige basis. Dit is niet schadelijk voor uw kanalensysteem en kunnen u voorzien van de gemoedsrust die je nodig hebt.

Share This Post