Index / Eten drinken / Voorgerecht Ideeën Met Grands Biscuits

Share This Post

Eten drinken

Voorgerecht Ideeën Met Grands Biscuits

Reeds veelzijdig als roll alternatieven voor elke maaltijd, koekjes kan worden nog meer veranderd als je het ruwe deeg in hapklare hapjes vorm te geven. Je zult veel trappen te redden door te beginnen met een pre-en-klare koekjesdeeg zoals Pillsbury

Advertisement

Reeds veelzijdig als roll alternatieven voor elke maaltijd, koekjes kan worden nog meer veranderd als je het ruwe deeg in hapklare hapjes vorm te geven. Je zult veel trappen te redden door te beginnen met een pre-en-klare koekjesdeeg zoals Pillsbury Grands. Kies de blik biscuit verscheidenheid aan het voorgerecht passen - boterachtige en schilferige voor kleine pot taarten, bijvoorbeeld, of honing-smaak om een ​​mini-ham sandwich te maken.

Gelukzaligheid na de dood

Deeg gekoelde biscuit vorm kan worden gegeven in kleine "kopjes" of mini-taarten met de hulp van muffinvormpjes. Nadat je het deeg in individuele koekjes hebt gescheiden, drukt u op elk stuk deeg in een van de holtes van de pan, alsof je het maken van kleine taartjes. Maak Mexicaanse behandelt door het vullen van het deeg cups met een mengsel van gekookte kip of rundvlees stukken en salsa; top ze met geraspte kaas en bak ze in een medium oven gedurende ongeveer 15 minuten. U kunt ook gebruik maken van uw favoriete pot taart of quiche vulling op de beker vullen voordat ze bakken.

mini Sandwiches

Kleine thee sandwiches toevoegen verscheidenheid aan het hors-d'oeuvres lade. Grands zijn verkrijgbaar als mini-koekjes, maar je kunt altijd gebruik maken van een cookie-cutter of borrelglas rondes gesneden uit de reguliere deeg Grands biscuit. Zodra je de koekjes hebt gekookt volgens de aanwijzingen op de verpakking, maken koude thee sandwiches zoals ham en mosterd, kip salade of gerookte zalm met dille-gevlekt roomkaas. Hot mini-biscuit opties zijn gesmolten cheddar en gebakken spek of brie en peer. Voor deze, vergadert de gebakken koekjes in sandwiches; dan pop ze terug in de oven gedurende enkele minuten, totdat de kaas begint te smelten.

Plezierig Pizza's

Voorgerecht pizza's komen samen snel met deeg biscuit. Zodra u de bisuits hebt gescheiden, gebruik je je vingers of een deegroller iets uit te spreiden de koekjes. Dan, net zoals je zou doen met elk type van pizza, spreid je favoriete tomaat of witte saus op het oppervlak van de biscuit voordat beregening met kaas. Over deze lagen, plaats pepperoni, gekookte ham, gesnipperde kip, champignons, gehakte peper of een van uw favoriete toppings pizza. Nadat ze in een medium oven gedurende ten minste 10 minuten heeft gekookt, kunt u de kleine pizza's geheel te dienen of snijd ze in plakjes in partjes.

Hidden Gems

In haar recept sectie, Pillsbury biedt verschillende variaties op de fundamentele Grands "bommen", die frituren kogelvormige behandelt na vulling het deeg koekje met het vullen te betrekken. De basis bom begint door het snijden van een van de koekjesdeeg rondes in de helft, dan rollen in een 3-inch cirkel. Het vullen van opties, die worden lepelde op het midden, onder meer kip en kaas, geroosterd varkensvlees, gekruid taco vulling of gehaktballen. Als alternatief, maak vegetarische opties zoals champignons, spinazie en feta kaas. Na het brengen van het deeg naar de vulopening en het effenen van de naden, vormen de gevulde deeg tot een gladde bal. Sommige recepten suggereren ook dompelen de ongekookte bommen in een maïsmeel beslag of het verpakken ze in bacon. De bommen raken gebakken twee of drie tegelijk in een frituurpan in de olie die aan 375 graden Fahrenheit is verwarmd. De bommen worden gedaan wanneer ze goudbruin en knapperig.

Share This Post