Index / Gezondheid / Voordelen van een slaapmasker

Share This Post

Gezondheid

Voordelen van een slaapmasker

Het bereiken van een goede nachtrust kunnen veel gezondheid en geestelijke vruchten te plukken. Buitenlicht of elektronische indoor verlichting kan het moeilijker voor u om in slaap te vallen dan je denkt te maken. Slaap maskers, die je draagt ​​over

Advertisement

Het bereiken van een goede nachtrust kunnen veel gezondheid en geestelijke vruchten te plukken. Buitenlicht of elektronische indoor verlichting kan het moeilijker voor u om in slaap te vallen dan je denkt te maken. Slaap maskers, die je draagt ​​over je ogen aan het licht buiten te houden terwijl u slaapt, kan u helpen in slaap vallen en blijven slapen. Hoewel de verschillende modellen van de slaap maskers zijn beschikbaar, basismaatregelen werken voor de meeste mensen en zijn een economische manier om uw slaap te verbeteren.

voordelen

Straatlantaarns of verlichting van de klokken, stereo of tv-indicator licht kan licht dat je afleidt van drifting off afgeven. Licht van de ochtend komt door uw gordijnen. Als je niet nodig hebt om zo vroeg zijn, kan een slaapmasker helpen afweren naderende daglicht. Volgens de National Sleep Foundation, "een donkere kamer draagt ​​bij tot een betere slaap. Probeer licht-blokkerende gordijnen, gordijnen of een oogmasker. "Als je zowel de donkere slaapkamer en een goedkope optie, probeer dan een slaapmasker.

Functie

Je draagt ​​een slaapmasker rond je hoofd, als een hoofdband, om uw ogen te dekken en een donkere omgeving om te slapen. Slaap maskers zijn populair bij reizigers in vliegtuigen, mensen die 's nachts werken en moeten slapen tijdens de dag, en iedereen die donkere omgeving wil wanneer nodig slaap. Het is ook makkelijk mee te nemen op reis, als je niet zeker weet hoe donker de hotelkamer zal zijn.

Betekenis

Met behulp van een slaapmasker is een manier om u te helpen het doel van een goede nachtrust te bereiken. In "Het belang van de slaap: Zes redenen om niet te bezuinigen op de slaap," Harvard Women's Health Watch wijst erop dat het krijgen van uw zeven tot acht uur slaap je geheugen, gewicht, veiligheid, stemming, cardiovasculaire gezondheid en immuniteit ten goede zal komen.

Kenmerken

Slaap maskers zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen. Kies er een die materiaal zwaar of donker genoeg om het licht te blokkeren heeft. Sommige maskers adverteren dat ze niet onder druk te zetten op je ogen, en sommige niet je ogen helemaal te raken. Ze variëren meestal in prijs van ongeveer $ 1,50 tot $ 30. Probeer een minder dure slaapmasker eerste, en als je niet van de sensatie van het masker te raken je wimpers, dan investeren in een luxe model.

overwegingen

Laat de eerste slaapmasker zie je niet krijgen. Een fancy, ingericht met een, bijvoorbeeld, kan niet de beste zijn. Kijk voor onderdelen die te dekken van de randen van uw ogen naar de randen van uw neus. Dit zal blokkeren meer licht. Stijf weefsel misschien niet de beste te zijn, ook niet. Een slaapmasker moet gemakkelijk voldoen aan je gezicht, bedek je ogen goed en comfortabel zijn als je in slaap valt.

Share This Post