Index / Fashion, Style & Personal Care / Voordelen van de Tweed Fabric

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Voordelen van de Tweed Fabric

Oorspronkelijk gebruikt voor de mantels en het land slijtage, tweed is ontstaan ​​in het Verenigd Koninkrijk en bleef een populaire stof keuze door de eeuwen heen. Tweed was populair onder vrouwen in de beroepsbevolking in het begin van de 20e eeuw.

AdvertisementOorspronkelijk gebruikt voor de mantels en het land slijtage, tweed is ontstaan ​​in het Verenigd Koninkrijk en bleef een populaire stof keuze door de eeuwen heen. Tweed was populair onder vrouwen in de beroepsbevolking in het begin van de 20e eeuw. Tweed kledingstukken werden aangepast aan een vrouw het lichaam fit, maar bleef functioneel en warm. Coco Chanel wordt gecrediteerd met het geven van tweed een glamoureuze rand. Tweed stoffen hebben nog steeds een top weefsel in de mode-industrie blijven gedurende de 21e eeuw.

Tweed voor Warmte

Gemaakt van mohair, wol of kasjmier, tweed stoffen zorgen voor warmte in de koudere maanden. Het strak geweven strengen verschaffen isolatie voor het lichaam, terwijl de meer moderne varianten van het weefsel garens stroomlijnen de grootste eigen aan een tweed kledingstuk in de afgelopen jaren was.

Tweed voor Fashion

Het emuleren van de stylings van Coco Chanel, een tweed pak symboliseert high fashion. Een tweed kledingstuk biedt structuur. Tweed, in de vorm van een skirted pak, lijkt nog meer in de mode met de toevoeging van gevlochten randen en zijde voeringen. Een tweed pak heeft de tand des tijds doorstaan ​​als een rolmodel voor wat is elegant in de mode-wereld genaamd. De nieuwere Lurex draden die worden gebruikt geven de pakken een rijkdom en shimmer.

Tweed voor de Equestrian Look

Zelfs als je nog nooit een paard gereden, het koppelen van tweed met een paar hoge laarzen geeft het uiterlijk van het hebben gereden voor jong en oud. De blik wordt meer elegant als een witte gegolfde blouse of een zwarte coltrui met parels is gelaagd onder een tweed blazer. De blik gaat terug tot Jackie Onassis en is nog steeds een frisse blik vandaag.

Share This Post