Index / Persoonlijke financiën / Voordelen van de papieren cheques

Share This Post

Persoonlijke financiën

Voordelen van de papieren cheques

Met de uitvinding van de pinpas, papieren cheques werd al snel achterhaald. Immers, waarom zou je voeren controles rond, en moeten stoppen en schrijf ze, wanneer je een debetkaart gemakkelijk kan vegen? Je zou verbaasd zijn om te leren dat er voordel

AdvertisementMet de uitvinding van de pinpas, papieren cheques werd al snel achterhaald. Immers, waarom zou je voeren controles rond, en moeten stoppen en schrijf ze, wanneer je een debetkaart gemakkelijk kan vegen? Je zou verbaasd zijn om te leren dat er voordelen aan het gebruik van papieren cheques die kaarten niet bieden debiteren zijn.

Draagbaarheid

Papieren cheques past gemakkelijk in uw tas of broekzak. Voor vrouwen, veel portefeuilles bevatten een gebied voor uw chequeboek, terwijl mannen kunnen alleen maar willen een stevige chequeboek te dekken. Hoe dan ook, het is maar een ding rond te voeren en onderhouden met, in tegenstelling tot meerdere creditcard of pinpas waarmee te kampen.

Druk jezelf uit!

Controles kunt u uzelf en uw individualiteit uit te drukken. Er zijn zo veel verschillende ontwerpen die er zijn, iedereen is gebonden aan iets wat ze willen vinden. Styles Controles biedt een aantal leuke controles en zelfs heeft passende chequeboek covers voor velen van hen.

Makkelijk te gebruiken

Zelfs plaatsen die niet accepteren creditcards accepteren vrijwel altijd papieren cheques. Sommige bedrijven, vooral kleinere, persoonlijk eigendom degenen, zijn gewoon niet up-to-date in hun systemen voor de betaling. Met papieren cheques, zullen bedrijven meestal vragen voor veel meer informatie dan zij met een debetkaart te krijgen (zoals het licentienummer van uw chauffeur en telefoonnummer). Dit maakt de controles veel aantrekkelijker voor bedrijven, waardoor ze gemakkelijker voor u vaker gebruiken.

Paper Documentatie

Indien mogelijk, zorg ervoor dat je dubbele controles. Op deze manier, elke check je schrijft wordt automatisch gekopieerd. Met doorslagen achter elke controle, kunt u een nauwkeurige record. Dit is handig wanneer u probeert om de laatste controle u schreef herinneren of nodig hebt om uw bankafschrift corrigeren met uw chequeboek rooster. Het is ook nuttig als je de laatste tijd het schrijven van een groot aantal controles en hebben geen tijd om een ​​ieder in uw register in te voeren zodra je het geschreven had. Bovendien hebben sommige mensen gewoon graag hard copies van alles hebben, en dubbele controles te bieden dat.

Online Transaction Details

De meeste banken die online bankieren bieden bieden ook de mogelijkheid voor u om te klikken op de cheque nummer in uw online bankafschrift, en bekijkt een kleinere versie van uw cheque. Dit is uiterst handig, zelfs als je geen dubbele controles. Dit is ook handig als je ooit een slachtoffer van fraude; U kunt kijken naar de controles en zien alles wat er op uw cheque werd geschreven, waaronder de handtekening wordt gebruikt. Deze vergelijking kan helpen bewijzen dat je een slachtoffer van fraude waren.

Share This Post