Index / Bedrijf / Voordelen Foreign Aid

Share This Post

Bedrijf

Voordelen Foreign Aid

Het Congressional Budget Office meldt dat buitenlandse hulp ten goede komt arme landen met een lage levensstandaard, een hoog percentage van de bevolkingsgroei en de afhankelijkheid van de landbouwproductie. Buitenlandse hulp vermindert kindersterfte

AdvertisementHet Congressional Budget Office meldt dat buitenlandse hulp ten goede komt arme landen met een lage levensstandaard, een hoog percentage van de bevolkingsgroei en de afhankelijkheid van de landbouwproductie. Buitenlandse hulp vermindert kindersterfte, bevolkingsgroei, analfabetisme en ondersteunt de rechten van de mens. Volgens een rapport van Vu Minh Duc, "Foreign Aid en de economische groei in de ontwikkelingslanden - Een Cross-country empirische analyse", Zuid-Azië en Sub-Sahara Afrika zijn goed voor het grootste deel van de arme mensen in de wereld die buitenlandse steun.

Post World War II Economic Benefits

Na de Tweede Wereldoorlog, was buitenlandse hulp effectief in het helpen om Europa weer op te bouwen door het verstrekken van de basisbehoeften van voedsel, kleding en medicijnen naar landen verwoest door de oorlog. Het hielp honger en ziekte te voorkomen, het verminderen van polio en pokken, en de toegenomen levensverwachting. Buitenlandse hulp bijgestaan ​​West-Europese landen bij de wederopbouw van hun economieën en het verhogen van hun levensstandaard.

Politieke en militaire voordelen

Buitenlandse hulp biedt militaire steun aan buitenlandse overheden, waaronder het Midden-Oosten, Egypte en Israël, om militair materieel te kopen van de Verenigde Staten, maar ook voor de internationale militaire opleiding en training voordelen en vredesoperaties. Politieke en veiligheidsbelangen hebben de toewijzing van de Amerikaanse buitenlandse hulp sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog gedomineerd, volgens de Congressional Budget Office. Ontwikkelingslanden die politiek of strategisch belangrijk zijn genereuze steun van de buitenlandse hulp ontvangen.

Infrastructuurontwikkeling Voordelen

Infrastructurele ontwikkeling en sociale en economische groei zijn de resultaten van de voordelen van de buitenlandse hulp door middel van de financiering voor het transport, bruggen, irrigatie, onderwijsontwikkeling, elektriciteit voor energie en digitale communicatie netwerk voor de wereldwijde zakelijke transacties. "Derkeiler.com," een internet nieuwsgroep, stelt dat in Cambodja, een groot percentage van de buitenlandse hulp financiert technische expertise. Japan en Zuid-Korea zijn voorbeelden van goed geplande buitenlandse hulp verplaatsen van economisch zwakke landen op de ladder van de economische ontwikkeling.

Expertise en personeelsbeloningen

China, 's werelds tweede grootste economie, blijft de buitenlandse hulp te ontvangen en is ook in staat om buitenlandse hulp aan ontwikkelingslanden, volgens Wu Gang, hoofdredacteur van de "Global Times." China maakt gebruik van de steun die zij ontvangt om te profiteren plattelandsontwikkeling, het betalen van buitenlandse experts en het leveren van technologie in China of de opleiding van Chinese in het buitenland. Tegenwoordig zijn de meeste van de steun wordt gebruikt voor de expertise en personeel. Donorlanden profiteren als buitenlandse producten te krijgen publiciteit in de Chinese markt, die zowel economische en politieke betrekkingen met China vast te stellen.

Share This Post