Index / Persoonlijke financiën / Voordelen en nadelen van Pensioen Lijfrenten

Share This Post

Persoonlijke financiën

Voordelen en nadelen van Pensioen Lijfrenten

Lijfrentes zijn aantrekkelijk pensioensparen instrumenten, voor een groot deel omdat lijfrente winst groeien op een fiscaal uitgestelde basis tot ingetrokken. Er zijn drie primaire vormen van lijfrentes: vaste, equity-geïndexeerde, en variabele, elk

AdvertisementLijfrentes zijn aantrekkelijk pensioensparen instrumenten, voor een groot deel omdat lijfrente winst groeien op een fiscaal uitgestelde basis tot ingetrokken. Er zijn drie primaire vormen van lijfrentes: vaste, equity-geïndexeerde, en variabele, elk met gelijkenissen. Er zijn voors en tegens voor alle soorten lijfrentes. Het is aan jou om te bepalen of een lijfrente past bij uw pensioensparen portfolio.

types

Er zijn drie belangrijke soorten lijfrentes. Fixed annuities betalen een vaste rente op het geïnvesteerde bedrag en het principe is niet in gevaar. Equity-geïndexeerde (of "geïndexeerd") lijfrentes zijn een soort van fixed annuities. In plaats van een gewaarborgde rentevoet, de belegger kiest voor een creditering strategie gebonden aan een belangrijke index, zoals de S & P 500. geïndexeerde lijfrentes zijn specifieke indexen van waaruit de creditering strategie te kiezen; kunt u het principe tussen meerdere index creditering methoden als een vaste rente te splitsen. Variable annuities investeren het principe in sub-accounts vergelijkbaar met beleggingsfondsen. Principe is in gevaar wanneer geïnvesteerd in een variable annuity.

voordelen

Lijfrenten bieden belasting-uitgestelde groei. De belegger betaalt geen belastingen op de winst in een lijfrente, totdat ze neemt een terugtrekking. Belasting op de terugtrekking is aan de belegger huidige tarief van de inkomstenbelasting. Lijfrentes kan een gegarandeerde inkomstenstroom, die een gepensioneerde een vast inkomen kan geven, in tegenstelling stockdividenden bieden. De rente op fixed annuities zijn meestal hoger dan een bank kan bieden op een certificaat van deposito. De lijfrente bedrijf heeft over het houden van de investering op lange termijn. Het anticipeert investeren na verloop van tijd op een zodanige wijze dat de winst te betalen van de rente, het bedrijf overhead, en het creëren van een winst. In tegenstelling tot aandelen of beleggingsfondsen, vaste of equity-geïndexeerde lijfrentes bieden veiligheid voor het principe. Lijfrenten zijn beschikbaar met de langdurige zorg rijders, waardoor een eigenaar om een ​​aanzienlijk percentage van de opdracht in te trekken zonder boete, indien dit nodig is.

Vaste en Equity-geïndexeerde lijfrente Overwegingen

Om een ​​gegarandeerde inkomstenstroom te creëren, lijfrente eigenaren offeren liquiditeit. De meeste lijfrente contracten toe te staan ​​slechts een 10 procent jaarlijkse terugtrekking, tenzij het een hoger percentage te voldoen aan de IRS minimaal vereiste distributie zodra een eigenaar is 70 ½ jaar oud moet zijn. Bij een vereiste verdeling van meer dan dit bedrag, kan de eigenaar moet een overgave heffing te betalen. Dit kan vrij hoog zijn als de eigenaar neemt de extra terugtrekking binnen de eerste paar jaar van de aankoop van de lijfrente contract.

Variabele Lijfrente Overwegingen

Variable annuities kunnen aanzienlijke kosten verbonden aan het contract, waardoor het moeilijk voor de lijfrente eigenaar om een ​​aanzienlijke groei zien, tenzij hij zijn rekening annuitizes. Als de waarde van de sub-rekeningen aanzienlijk afneemt, kan dit de lijfrente eigenaar te dwingen om de rekening annuitize om een ​​inkomstenstroom te creëren. Na annuitizing kunnen bepaalde uitbetaling bepalingen van de ontvangen betalingen te beperken. Bijvoorbeeld, kan een "life only" uitbetaling de hoogste betaling genereren, maar de betalingen eindigt zodra de eigenaar overlijdt, zelfs indien de eigenaar slechts een betaling ontvangen. Gezien de structuur van het contract, kan de erfgenamen ontvangen geen uitkering bij overlijden als dit gebeurt.

Waarschuwing

Vanwege de aanzienlijke boetes voor de beëindiging van een lijfrente contract vroeg, moeten beleggers zorgvuldig materiaal alvorens te investeren in een lijfrente. Beleggers dienen een vloeistof noodfonds gelijk aan ten minste zes levensonderhoud maanden tot hun beschikking alvorens te overwegen een lijfrente in de meeste gevallen. Lijfrentes kan een sterke component van een gediversifieerde beleggingsportefeuille zijn.

Share This Post