Index / Relaties & Family / Voordelen en nadelen van Moving in met Verwanten

Share This Post

Relaties & Family

Voordelen en nadelen van Moving in met Verwanten

Of je nu op school, zonder werk, onlangs gescheiden of gewoon weinig geld, geld kwesties top van de hitlijsten als een van de meest genoemde redenen voor het verplaatsen in met familieleden in de Verenigde Staten, volgens Rakesh Kocchar en D ' Vera C

AdvertisementOf je nu op school, zonder werk, onlangs gescheiden of gewoon weinig geld, geld kwesties top van de hitlijsten als een van de meest genoemde redenen voor het verplaatsen in met familieleden in de Verenigde Staten, volgens Rakesh Kocchar en D ' Vera Cohn's artikel "Fighting Poverty in een slechte economie, Amerikanen bewegen in met Verwanten" door Pew Research. Hoewel er positieve en negatieve kanten te bewegen in met familieleden, als u zich richten op respect en communicatie, u kunt profiteren van de voordelen, terwijl het omzeilen van de nadelen.

Toon me het geld

Ervan uitgaande dat je familie bent bereid om u een pauze op de huur te geven, bewegen in met hen voor een tijdje kon je een kans om een ​​beetje appeltje voor de dorst voor noodgevallen te starten of om te sparen voor een regenachtige dag. Als je naar school gaan, een pauze op kost en inwoning betekent meer geld in de richting van het collegegeld en minder financiële leningen terug te betalen als je klaar bent. Logeren met familieleden tijdens een echtscheiding kunt u bespaart geld om opnieuw te beginnen.

Give Me Some Sugar

Terwijl je ouders in een haast om je haast de deur uit het moment dat u klaar om het nest te verlaten waren had kunnen zijn, kunnen ze het gevoel weer nodig waarderen wanneer je je jong kudde terug naar huis te brengen. Het bijhouden van uw kinderen laat ze voelen zich meer jeugdige en steeds het huiswerk helper stimuleert de hersenen, legt Georgia Witkin in "Als gezinnen wonen samen: Een Survival Guide," op grandparents.com. Voor u, kunt regelmatige interacties met andere liefdevolle volwassenen te helpen af ​​te wenden depressie en het alledaagse familie routine vermindert uw stress niveau, zegt Witkin.

Klauwen en tanden Bared

Helaas, niet iedere multigenerational woonsituatie is gelijk aan zon en glimlacht. Als je beweegt in met eigenwijze familieleden of degenen met grenslijn problemen, kan uw tijd samen wijdverbreid met meningsverschillen en argumenten zijn. Bij het verplaatsen in met je ouders of een broer of zus, kan vraagstukken vanuit uw jongere jaren ook weer de kop opsteken, wat leidt tot spanningen en conflicten. Echter, deze woonsituatie niet gedoemd te mislukken. Praat over de verwachtingen en richtlijnen in het begin, met de nadruk op wederzijds respect, communicatie en zelfs een plan om af te koelen periodes als de gemoederen oplaaien.

Op zoek naar Down the Road

De manier waarop je conflict behandelen kan helpen om het uiteindelijke succes van uw samenwonen arrangement te bepalen. Als u en uw familieleden werken door middel van conflict goed, zult u waarschijnlijk eindigen op een vrolijke noot. Echter, als je boos of passief agressief maak je een weg samen te internaliseren door de maanden of jaren, zal je relatie te lijden. Als uw familiale eigenaars zijn oprichting onredelijke richtlijnen - een 25-jarige nauwelijks behoefte aan een kamer inspectie of op het werk 's nachts avondklok - praat het uit in plaats van ziedend en mompelen onder je adem. Blijf kalm en koel, staat uw positie en samen te werken aan minnelijke oplossingen voor de lange termijn wrok te voorkomen creëren.

Share This Post