Index / Bedrijf / Voorbeelden van technologie in het bedrijfsleven

Share This Post

Bedrijf

Voorbeelden van technologie in het bedrijfsleven

Technologie heeft altijd de manier waarop mensen zaken doen veranderd, met name wanneer de stroom van informatie betreft. Enkele voorbeelden zijn: toegang tot internet en web-toepassingen waarmee bedrijven te vangen en wereldwijd op basis van informa

AdvertisementTechnologie heeft altijd de manier waarop mensen zaken doen veranderd, met name wanneer de stroom van informatie betreft. Enkele voorbeelden zijn: toegang tot internet en web-toepassingen waarmee bedrijven te vangen en wereldwijd op basis van informatie snel en efficiënt te delen; draadloze technologieën waarmee executives om de communicatie en efficiëntie te verhogen; en computernetwerken hardware waarmee bedrijf gevestigd informatie vrijelijk en efficiënt te stromen.

internet

Het internet maakt het mogelijk om allerlei informatie te delen, en voor bedrijven om producten en diensten te verkopen buiten hun geografische locatie. Het is kostenbesparing voor kleine bedrijven mogelijk doordat werknemers toegang krijgen tot interne documenten en applicaties op afstand, voor de productie van bedrijven om de productie uit te besteden, en voor grote bedrijven om back-end functies, zoals gegevensverwerking en human resources te verplaatsen naar business service centers overzee. En, natuurlijk, e-mail laat leidinggevenden om informatie uit te wisselen met verkopers en leveranciers in real time.

draadloze technologie

In 2005 werden de telecommunicatie-bedrijven die net beginnen met de uitrol van 3G-technologie op grote schaal (kort voor de derde generatie). Met de komst van goedkope draadloze breedbandnetwerken, bedrijven over de hele wereld in staat zijn om het gebruik van mobiele apparaten en applicaties bieden voor een hele reeks van functies, zoals het bijhouden van werknemers in het veld, de voltooiing van werkorders van de locatie en de communicatie met verkoopagenten. Draadloze technologie maakt het ook makkelijker voor consumenten om te winkelen, rekeningen te betalen en de informatie van de geselecteerde bedrijven over lopende promoties. Het gebruik van draadloze breedband netwerken en draadloze toepassingen is nog om een ​​kritische massa te bereiken, en zal doorgaan met de manier waarop mensen zaken doen als zijn grenzen worden geduwd en nieuwe toepassingen worden gebruikt veranderen.

Computer netwerken

Bedrijven die meer dan één computer, die vandaag de dag is een meerderheid van de bedrijven gebruiken, profiteren van de exploitatie van een netwerk om bestanden, programma's, informatie, internetverbindingen en communicatie te delen. Netwerken computers met elkaar maakt het ook mogelijk voor de bescherming van gegevens, de samenwerking tussen individuen en een betere organisatie, onder andere toepassingen. Computernetwerken mensen in staat stellen om gegevens op ongekende niveaus, waar de activiteiten heeft gestroomlijnd, bezuinigen op de kosten en een grotere efficiëntie op alle niveaus van de werking te delen, of het nu een klein bedrijf of een wereldwijd conglomeraat. Deze uitwisseling van informatie is voorgoed veranderd de manier waarop zaken worden gedaan over de hele wereld.

Share This Post