Index / Gezondheid / Voorbeelden van Dental Malpractice

Share This Post

Gezondheid

Voorbeelden van Dental Malpractice

Als er iets mis tijdens een afspraak bij de tandarts gaat, moeten patiënten weten of zij het slachtoffer van tandheelkundige wanpraktijken zijn geworden. Misdrijf is algemeen bekend als een vorm van professionele nalatigheid, waarin de professional z

AdvertisementAls er iets mis tijdens een afspraak bij de tandarts gaat, moeten patiënten weten of zij het slachtoffer van tandheelkundige wanpraktijken zijn geworden. Misdrijf is algemeen bekend als een vorm van professionele nalatigheid, waarin de professional zich niet aan geaccepteerde professionele standaard. Slachtoffers van tandheelkundige wanpraktijken kunnen zich het recht om mogelijke schade te hebben; Daarom is het van belang dat patiënten weten wat kwalificeert als wanpraktijken en wat niet.

Letsel door nalatigheid

Om te kwalificeren als nalatigheid, moet de tandarts hebben opzettelijk of onopzettelijk begaan een handeling die aanzienlijke schade aan een patiënt, en de wet moet men dat er geen andere tandarts zou hebben gepleegd zijn. Voorbeelden van de verwondingen kan omvatten gevoelloosheid, verlies van smaak, nalatig toediening van anesthesie, verwondingen aan de zenuwen, en onrechtmatige dood als gevolg van tandheelkundige ingrepen.

Vertraagde diagnose en het niet behandelen

Wanneer een patiënt vraagt ​​de deskundige kennis van een tandarts, is een goede en tijdige diagnose verwacht. Tandartsen die zich niet aan voorwaarde (n) van een patiënt snel een diagnose kan schuldig maken aan tandheelkundige wanpraktijken zijn. Wanpraktijken pakken kan ook tandartsen die een aandoening hebben de diagnose, maar vertraagde de behandeling te betrekken. Patiënten het invoeren van het kantoor van een tandarts moet verwachten te worden gevraagd vragen over hun geschiedenis, evenals ondergaan testen voor aandoeningen zoals kaakgewricht stoornis (TMJ) of mondkanker, als de symptomen aanwezig. Tandartsen moeten dezelfde kwaliteit van zorg aan elke patiënt en geven patiënten dezelfde behandeling die ze zouden ontvangen van een tandarts. Doet u dit niet kan resulteren in een wanpraktijken geval.

Informed Consent

Bij het overwegen van behandeling opties, moet een tandarts patiënten van de risico's en mogelijke bijwerkingen te informeren. De tandarts moet dan ontvangt toestemming van de patiënt voordat je vooruit met een behandeling plan. De tandarts mag geen behandeling te geven buiten de gegeven toestemming, anders kan de patiënt kunnen redenen zijn om een ​​malversaties pak te hebben. Echter, een patiënt niet kan vervolgen voor wanpraktijken vanwege ineffectiviteit of verwachtingen niet wordt voldaan door de behandelingsmethode, zoals de tandarts in staat is de resultaten te waarborgen.

Share This Post