Index / Gezondheid / Voor kinderen: How to Fall Asleep Fast

Share This Post

Gezondheid

Voor kinderen: How to Fall Asleep Fast

Slaap is iets wat iedereen nodig heeft. Om gezond te blijven, ons lichaam vereisen een passend bedrag van rust. Kinderen, vooral, slaap nodig om te groeien en zich goed te ontwikkelen. Als je de neiging om een ​​harde tijd in slaap te vallen 's nacht

Advertisement

Slaap is iets wat iedereen nodig heeft. Om gezond te blijven, ons lichaam vereisen een passend bedrag van rust. Kinderen, vooral, slaap nodig om te groeien en zich goed te ontwikkelen. Als je de neiging om een ​​harde tijd in slaap te vallen 's nachts, misschien is het tijd om te proberen een aantal technieken om u te helpen sneller in slaap te vallen. Er zijn verschillende methoden die u kunt proberen. Voldoende hoeveelheden van de slaap kan u helpen uw concentratie te verbeteren en beter presteren op school.

Stap 1

Blijf weg van chocolade en suikerhoudende voedingsmiddelen voor het slapen gaan. Chocolade bevat cafeïne, een stimulerend middel dat alertheid oorzaken en verheft uw humeur. En suiker geeft je een Sugar Rush, waardoor het moeilijker voor u om in slaap te vallen.

Stap 2

Houd een routine slaap schema. Dit betekent dat je nodig hebt om wakker te worden en naar bed gaan op hetzelfde tijdstip iedere dag. Uw lichaam zal aanpassen aan een gestage slaap schema, waardoor het makkelijker voor u om sneller in slaap te vallen.

Stap 3

Slapen in je bed en vermijd het eten, televisie kijken of huiswerk in je bed. Je lichaam zal leren dat wanneer je lag in uw bed, is het tijd om in slaap te vallen. Het doen van andere dingen op je bed zal het moeilijker maken om in slaap te vallen als je er klaar voor bent.

stap 4

Vermijd het nemen van dutjes overdag. Een dutje maakt het moeilijker voor u om in slaap te vallen 's nachts en moeilijker om wakker te worden in de ochtend, waardoor uw slaap schema.

stap 5

Speel zachte, rustgevende muziek voor het slapengaan. Klassieke muziek, slaapliedjes of zachte yoga muziek zal helpen kalmeren uw zintuigen en ontspan je. Als je ontspannen bent, zult u een gemakkelijkere tijd in slaap te vallen.

stap 6

Probeer het doen van yoga of strekoefeningen vlak voor het slapen gaan. Dim de lichten en haal diep adem terwijl je rekken. Deze oefeningen zal vertragen uw hartslag en ontspan je spieren, waardoor het makkelijker om in slaap te vallen.

Share This Post