Index / Eten drinken / Voeg Pepermunt Marshmallows aan elk van uw vakantiewensen Feesten

Share This Post

Eten drinken

Voeg Pepermunt Marshmallows aan elk van uw vakantiewensen Feesten

Stel je voor dat je cozying een knapperend haardvuur met een kop warme chocolademelk. Het drankje is lekker, natuurlijk, maar het is niet compleet zonder een pluizige laagje marshmallows bovenop. In plaats van het gooien in een paar reguliere marshma

Advertisement

Stel je voor dat je cozying een knapperend haardvuur met een kop warme chocolademelk. Het drankje is lekker, natuurlijk, maar het is niet compleet zonder een pluizige laagje marshmallows bovenop. In plaats van het gooien in een paar reguliere marshmallows, hoewel, waarom niet de zoete toevoegingen pepermunt op smaak? Met behulp van slechts acht ingrediƫnten, pepermunt marshmallows zijn verrassend eenvoudig te maken en voeg de perfecte hoeveelheid vakantie juichen om uw lekkernijen. Bewaar extra marshmallows in een pot op uw aanrecht - of wikkel ze als cadeau - omdat deze roze lekkernijen zijn zo mooi als ze zijn heerlijk.

Wat je nodig hebt

1 kopje koud water 1/3 kopje gelatine (5 pakketten) 3 kopjes kristalsuiker 2 kopjes lichte glucosestroop 1/2 theelepel zout 1 kopje water 1/4 theelepel druppels pepermunt extract 6-8 druppels rode kleurstof
1 eetlepel verkorting 1/2 kop poedersuiker

Stap 1: Maak de Marshmallow Base

In de kom van een mixer, giet 1/3 kop van gelatine meer dan 1 beker koud water en zet apart. Combineer kristalsuiker, glucosestroop, zout en water in een grote pan. Roer dit mengsel op matig laag vuur tot de suiker is opgelost, en dan breng het aan de kook. Laat het aan de kook totdat het 240 graden Celsius bereikt.

Tip

Gebruik een snoepje thermometer om de temperatuur te lezen te nemen. Als u niet beschikt over een thermometer snoep hebben, koken tot het mengsel verandert in een plooibaar, gelachtige bal wanneer geplaatst in koud water. Je zult weten wanneer uw mengsel wordt steeds op de juiste temperatuur, omdat de belletjes beginnen steeds viskeuze en zijn traag tot pop.

Stap 2: Whip luchtig en Set

Giet de siroop voorzichtig in de gelatine. Dan begint het te mengen op lage snelheid voor ongeveer 6-8 minuten met zwaai gehechtheid gemonteerd. Zodra het begint te schuimen en dikker, toe te voegen aan uw pepermunt extract en kleurstof. Draai de snelheid te hoog en klop tot het twee keer zo groot en wordt dik, of gedurende ongeveer 10 minuten.

Terwijl het mengen, vet een 9 inch x 9 inch glazen schaal met het verkorten en stof het dan met poedersuiker. Giet de marshmallow fluff in de schaal en laat het instellen voor ten minste 8 uur, of 's nachts.

Stap 3: Knip en Dust Heemst

Zodra de marshmallow mal heeft ingesteld, stof een snijplank of pan met poedersuiker en trek de marshmallow. Snijd zes rijen (ongeveer 1 1/2 inch dik) met een scherp mes en snijd die rijen in vierkantjes tot je ongeveer 24 marshmallows. Bestuif alle van de kleverige zijden in poedersuiker.

Stap 4: Package and Enjoy

Serveer je pepermunt marshmallows in een warme kop warme chocolademelk. Of als je het geven van deze snoepjes als een geschenk, wikkel een bos in een schattig cellofaan zak.


Share This Post