Index / Gezondheid / Voedsel te eten om het haar sneller groeien

Share This Post

Gezondheid

Voedsel te eten om het haar sneller groeien

Het oude gezegde: "Je bent wat je eet," is zeer juist als het gaat om de haargroei. De bloedsomloop voordelen van vitamines en veel voedingsmiddelen zijn uitstekend voor het maken van het haar sneller groeien. Hier zijn zes voedingsmiddelen te e

Advertisement

Het oude gezegde: "Je bent wat je eet," is zeer juist als het gaat om de haargroei. De bloedsomloop voordelen van vitamines en veel voedingsmiddelen zijn uitstekend voor het maken van het haar sneller groeien. Hier zijn zes voedingsmiddelen te eten om je haar te laten groeien sneller.

Gekookte eieren

Het eten van ten minste één gekookt ei elke dag zal helpen je haar sneller groeien en gezonder. Het eiwit in de gekookt ei helpt om afzettingen uit het haar te verwijderen, en verhoogt de sterkte van de wortels en de schacht van het haar.

Cayenne peper

Cayennepeper stimuleert de haargroei. Voor mensen met dunner wordend haar of kalende problemen, probeer het eten van cayennepeper met minstens één maaltijd per dag. Als je niet kan tolereren eten cayennepeper, probeer dan het maken van een pasta van het sap van gekookte cayenne peper en olijfolie. Gebruik de pasta op het haar als je een conditioner zou gebruiken.

Olijfolie

Olijfolie werkt om het haar van de wortel schoon aan het uiteinde van elke follikel. Gebruik pure extra vierge olijfolie.

Groene groente

Het eten van donkere groene bladgroenten helpt het haar te laten groeien. Dit zijn uitstekende bron van vitaminen A, C, E en D, die kunnen helpen de haren sneller groeien.

Gevogelte

Kip, kalkoen en ander wit vlees voedsel het haar sneller groeien. Deze voedingsmiddelen bevatten omega-3 vetzuren, die door het gehele lichaam van groot voordeel, niet alleen het haar.

fruit

Fruit zoals druiven, avocado's, rozijnen en sinaasappelen zal haar groei te versnellen.

Share This Post