Index / Gezondheid / Voedingsmiddelen te eten nadat Wisdom Teeth Verwijderd

Share This Post

Gezondheid

Voedingsmiddelen te eten nadat Wisdom Teeth Verwijderd

Wanneer het hebben van een verstandskies gewonnen, is het belangrijk om te weten wat te doen na de procedure. Wat te eten en wat te eten te voorkomen moet met de tandarts of kaakchirurg die de winning uitvoert worden besproken. Voedingsmiddelen te et

AdvertisementWanneer het hebben van een verstandskies gewonnen, is het belangrijk om te weten wat te doen na de procedure. Wat te eten en wat te eten te voorkomen moet met de tandarts of kaakchirurg die de winning uitvoert worden besproken.

Voedingsmiddelen te eten

Kies zachte voedingsmiddelen die gemakkelijk te slikken, zonder te kauwen zal zijn. Dit kan onder meer gelatine, bouillon, pudding of dunne soep.

Voedingsmiddelen te vermijden

Vermijd vast voedsel zoals vlees, of iets knapperige de eerste dag of twee na wijsheid tandextractie. Na een paar dagen, iets dat moet worden gekauwd kan langzaam terug in uw dieet toegevoegd.

voordelen

Luisteren naar je lichaam zal leiden tot een snel herstel. Wachten om te eten vast voedsel zal toestaan ‚Äč‚Äčincisies goed te genezen, zonder infectie.Waarschuwing

Veel mensen voelen zich aangetrokken tot ijs of milkshakes na een verstandskies extractie. Wees voorzichtig met de al verbruikte hoeveelheid, omdat veel suiker onaangenaam na de procedure kan zijn.

overwegingen

Iedereen is anders. Raadpleeg uw tandarts of kaakchirurg als u nog steeds niet vast voedsel kauwen na enkele dagen. Ook vragen of je normaal kunt eten als je het gevoel klaar om direct na de extractie.

Share This Post