Index / Gezondheid / Voedingsmiddelen te eten met een nierinfectie

Share This Post

Gezondheid

Voedingsmiddelen te eten met een nierinfectie

Nier-infecties zijn niet leuk, en ze kan moeilijk zijn om zich te ontdoen van zijn. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen te eten met een nierinfectie die je lichaam kan helpen bij de genezing en herstellende van een nierinfectie. Het is altijd belangrij

Advertisement

Nier-infecties zijn niet leuk, en ze kan moeilijk zijn om zich te ontdoen van zijn. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen te eten met een nierinfectie die je lichaam kan helpen bij de genezing en herstellende van een nierinfectie. Het is altijd belangrijk om te controleren met uw arts, maar het eten van voedingsmiddelen die goed zijn voor de nieren infecties krijgt u op de weg naar wellness.

komkommers

Komkommers helpen spoelen van uw lichaam van gifstoffen en de komkommer sap is gemakkelijk voor uw nieren filteren.

peulvruchten

Peulvruchten zijn goed voor nier-infectie en kan worden gegeten zonder enig ongemak. De vitaminen in de peulvruchten, met inbegrip van de B-vitaminen, helpen bij het bestrijden van de nierinfectie.

Vitamine B Fruits

Vruchten rijk aan vitamine B zijn bijzonder goed voor nierinfectie. Het teveel aan vitamine B te spoelen door de nieren en helpen bij het bestrijden van de infectie. Deze vruchten bevatten watermeloen, bananen en papaja.

Selderij

Selderij heeft een hoog gehalte aan water en is rijk aan vezels. Het water uit de selderij bevat vitamine C, en de overtollige vitamine C zal spoelen door de nieren en helpen bij het bestrijden off-infectie.

asperge

Asperges zijn zeer rijk aan vitamine C en foliumzuur, zowel krachtig vechters van nierinfectie.

Share This Post