Index / Reizen / Vliegtuig Bagage Regels

Share This Post

Reizen

Vliegtuig Bagage Regels

Als je bent klaar om te gaan op een vliegtuig reis, verpakking is belangrijk door de beveiliging en het vermijden van extra kosten die in uw budget kunnen snijden om te krijgen. Elke luchtvaartmaatschappij heeft zijn eigen set van regels, samen met d

Advertisement

Als je bent klaar om te gaan op een vliegtuig reis, verpakking is belangrijk door de beveiliging en het vermijden van extra kosten die in uw budget kunnen snijden om te krijgen. Elke luchtvaartmaatschappij heeft zijn eigen set van regels, samen met de Transportation Security Administration (TSA) regels.

TSA Regels

De TSA heeft regels met betrekking tot gevaarlijke voorwerpen en vloeistoffen die zijn verpakt in de handbagage. Een algemene regel voor vloeistoffen in handbagage is 3 oz. of minder één kwart zak en één zak per persoon. De TSA ook eisen dat gevaarlijke voorwerpen worden gecontroleerd en sommige zijn verboden.

Bagage Bag Limits

Veel luchtvaartmaatschappijen zijn de tarieven voor ingecheckte bagage. De gemiddelde kosten is $ 15 per zak, per vlucht. Er zijn een aantal luchtvaartmaatschappijen die niet op te laden, maar het merendeel van de grote luchtvaartmaatschappijen in rekening brengen voor bagage. Extra zakken omhoog gaan in prijs.

Bagage Size Limits

Luchtvaartmaatschappijen zijn ook het beperken van de omvang van het gecontroleerd en handbagage. In het algemeen is de gemiddelde grootte beperking is 50 vierkante inch voor ingecheckte bagage en 36 inch of minder voor dragen op. Als u besluit om het risico het laden van een grotere zak, wees gewaarschuwd dat je zou kunnen krijgen in rekening gebracht extra kosten. Sport items of odd size items vereisen gewoonlijk een extra vergoeding.

Bagage Gewicht Grenzen

Luchtvaartmaatschappijen hebben ook gewichtsgrenzen op items die worden gecontroleerd. Nadat bij het inchecken wordt gewogen in, als je tas is meer dan het maximale gewicht, je zou worden gevraagd om extra kosten te betalen.

Overige informatie om te overwegen

Luchtvaartmaatschappijen vragen ook dat u niet uw bagage onbeheerd achter. Dit om knoeien te vermijden. Veel van de beperkingen zijn nieuw of in reactie op bedreigingen van de veiligheid en upgrades voor reizen veiligheid.

Share This Post